Nieuw

Hoofdthema in Duits vrouwenblad: Wondverzorging bij mesaanvallen

Om de enorme verandering van Duitsland te begrijpen, is het meestal alleen maar nodig om een blik te werpen op het Duitse pers- en medialandschap. Als een soort spiegel van de samenleving. Zelden in de focus van een politiek blog staan de zogeheten pure “vrouwenbladen”, zoals de hier geciteerde uitgave 4/2019 van “Illu der Frau”. Waarin uitgerekend onder de rubriek “Gezond en Fit” een artikel staat met de veelbelovende titel: “Hoe verzorg ik een steekwond”, dat ongetwijfeld onze aandacht verdient.

Citaat: “Steeds weer worden aanvallen met messen vermeld. Waarop u moet letten wanneer u voor het eerst een meswond behandeld”.

Van nuttige tips zoals “nooit het mes uit de wond halen” tot adviezen over het juiste verband en de uiteindelijke desinfectie van de wond, blijft er in het artikel bijna geen vraag onbeantwoord. Aangezien de aanzienlijke mogelijkheid om in het veiligste Duitsland sinds mensenheugenis door een onheilspellende messentrekker aangevallen en ernstig verwond te worden, lijkt het nu zelfs ” toegestaan” om dit in een boulevardblad te thematiseren. Maar natuurlijk alleen onder strikte naleving van de politieke correctheid.

Volgens onze minister Seehofer’s misdaadstatistieken-vertelling worden de meeste mesaanvallen nog steeds door Michael, Daniel en Andreas uitgevoerd en blijft dus een “innerlijk Duits probleem”. Onze virale nieuwe burgers uit het Midden-Oosten, Afrika en Turkije hebben er doorgaans niets mee te maken. Zou men kunnen denken.

Desalniettemin komen nu ook “cultureel gevoelige thema’s”, zoals de hierboven genoemde, eindelijk binnen het bereik van degenen die met volle overtuiging op de politieke daders van dergelijk messengeweld kiezen. Namelijk de vrouwelijke en groen-links georiënteerde leden van onze samenleving. Mogelijk een eerste, kleine stap in de richting van meer transparantie.

Kan iemand zich herinneren dat hij vóór 2015 iets dergelijks in een tijdschrift heeft gelezen? Zelden of nooit. Zo hebben we weer een spannende aanpassing in de nieuwe geschiedenis van de Duitse Republiek.

Bron:

Top-Thema in „Illu der Frau“: Wundversorgung bei Messerangriffen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Hoofdthema in Duits vrouwenblad: Wondverzorging bij mesaanvallen

 1. Johan P // april 23, 2019 om 09:03 //

  Hoewel het droevig is dat het nodig is zie ik in ieder geval wel de waarde van een dergelijk artikel. Bijkomend voordeel is dat men zich toch ook in de beschermde linkse hoek zal gaan afvragen waarom dit nu een hot topic is.

  Like

 2. Gladiator // april 23, 2019 om 12:11 //

  Hier ben ik het dus helemaal NIET mee eens.

  Het moet niet zo zijn in een land dat iedereen een opleiding moet volgen om medisch specialist eerste hulp bij steekwonden te worden.

  Het moet er veeleer over gaan hoe zoiets verschrikkelijks voorkomen kan worden en dat kán!!!

  Eruit met dat tuig, en wel direct én allemaal.

  Oorlog is er nagenoeg nergens meer, althans niet daar waar dit tuig vandaan komt en daarbij zei opgemerkt dat men in betreffende landen behoefte heeft aan flinke kerels in de juiste leeftijd en dus voldoende energie welke nodig is om HUN land weer op te bouwen.

  Gedaan dus met luieren en ONZE vrouwen & kinderen verkrachten, mishandelen, vermoorden en als drek behandelen!!!

  Vind het sowieso al van de zotte dat men voor zijn eigen volk en vooral voor vrouwen en kinderen niet zelf kordaat kan en mag optreden en men dit helemaal afhankelijk moet laten zijn van veel te laag opgeleide politieagentjes welke stuk voor stuk hun les niet kennen (en ook volledig geïnfiltreerd zijn door dit tuig) en een rechterlijke (on)macht welke van rechtspreken nog nooit gehoord heeft mits het voor autochtonen zelf is.

  Voor mij wordt het tijd dat dit systeem vol maar dan ook echt vol en keihard tegen de muur gaat.

  Daarna gelijk de grote opruiming en een volledig nieuw systeem welk IK in feite panklaar heb liggen en waar eenieder beter van wordt en er met zekerheid op vooruit gaat!!!

  En ik heet gelukkig niet Rutte welke vooraan staat in de opruiming!!!!

  Gladiator

  Liked by 2 people

 3. Johan P // april 23, 2019 om 21:25 //

  @Gladiator
  Ik zou ook veel liever zien dat het niet nodig was. Helaas is het echter wel nodig.
  Uiteraard zou het vele malen beter zijn als men eindelijk eens wakker zou worden en de politiek doorkrijgt dat er slechts 1 maatregel is die werkt en dat is gedwongen remigratie.

  Maar er is een verschil tussen wens en werkelijkheid. De werkelijkheid is dat het nodig is dat men zich dit soort vaardigheden eigen maakt. Nog even daargelaten dat een dergelijke gedwongen remigratie ook gepaard zal gaan met dergelijke toestanden. Het is altijd beter om in ieder geval voorbereid te zijn op geweld en hoe de gevolgen ervan te behandelen dan maar te hopen dat het niet nodig is.

  Like

 4. templars2017 // april 24, 2019 om 21:58 //

  dat dergelijke artikelen in boulevardpers komen mag geen toeval heten ,ondanks de verzwijging van de rest van de media.
  In plaats van een “opleiding ” te geven zouden ze beter het probleem ten gronde aanpakken, maa ja dat zal wel niet polcor zijn zeker?

  Like

 5. Voorkomen is niet enkel beter maar ook goedkoper dan genezen. Isabella I van Castilië en Ferdinand II van Aragon en hun nazaten zullen soortgelijke gedachten hebben gehad toen ze hun land van haar onderdrukkers en uitvreters ontdeden om een zeer welvarende periode van enkele eeuwen in te kunnen luiden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s