Nieuw

Het ijs op Groenland groeit weer – “slecht nieuws” meldt de media

Vatnajökull in Groenland

De grote Vatnajökull, wat zoiets als ‘water gletsjer’ betekent, groeit weer. Maar dit is ook niet goed, wordt er in de mainstream media gezegd.

Smeltend ijs in Groenland wordt door klimaatalarmisten gebruikt als bewijs van de gevaarlijke effecten van het broeikaseffect. Als het ijs smelt, komt het land onder water te staan.

Maar in de afgelopen jaren is de grote gletsjer Vatnajökull in Groenland weer gaan groeien door de koudere waterstromen.

Het CBS wijst er al snel op dat “dit niet betekent dat de dreiging van klimaatverandering voorbij is”.

Klimaatalarmisten hebben niet kunnen voorspellen dat het ijs weer zou groeien en zien het nieuws als een totale verrassing. Zogenaamde wetenschappers zouden “geschokt” zijn.

Het wordt ook “slecht nieuws” genoemd dat het ijs weer groeit, omdat het zou moeten aantonen hoe “gevoelig” de gletsjer is voor het zeewater.

De wereldwijd toonaangevende mariene biologie wetenschapper Nils-Axel Mörner heeft echter het klimaatalarm voor kooldioxide en dodelijk stijgend zeewater als een totale fake geïdentificeerd. Hij is van mening dat het geheel gebaseerd is op verzonnen theoretische modellen die niet overeenkomen met echte waarnemingen.

– Dit is verzonnen. Het is heel vreemd dat onderzoekers niet beter doordringen in deze kwesties. Niet in de laatste plaats politieke wetenschappers, die geïnteresseerd zouden moeten zijn in wat de samenleving beïnvloedt. Als de maatschappij verkeerd afslaat en iemand ons bedriegt. Hoe kun je dat doen met een hele wereld? Het is verschrikkelijk. Het is echt een groot gevaar, zegt hij in Swebbtv.

– De aarde is gelukkig veel stabieler. Wat niet stabiel is, is de samenleving en haar denkbeelden.

– De jongeren hebben nu klimaatangst. Wat is dat voor iets? Niemand zou klimaatangst moeten hebben. Het is absurd.

Bron:

Isen på Grönland växer igen – “dåliga nyheter” rapporterar media

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Het ijs op Groenland groeit weer – “slecht nieuws” meldt de media

 1. Toen ik geboren werd, in 1953, waren er ongeveer 3.000.000.000 (3 miljard) mensen op aarde. De gemiddelde leeftijd lag rond de 70 jaar.
  Al deze mensen hadden een lichaamstemperatuur van 37 graden.
  Een rekensommetje leert dat:
  1953 -> 3 miljard x 70 jaar x 37 grd =  7.770.000.000.000 graden
  Nu lopen er 7 miljard mensen op deze planeet en deze worden gemiddeld 80 jaar en hebben nog steeds een lichaamstemperatuur van 37 graden.
  Een rekensommetje leert dat:
  2018 -> 7 miljard x 80 jaar x 37 grd =20.720.000.000.000 graden
  De door de totale mensheid afgegeven temperatuur is dus in 65 jaar met 12.950.000.000.000 graden gestegen oftewel
  twaalf biljoen-negenhonderdenvijftig miljard graden meer.

  Logisch toch dat de aarde warmer wordt……

  Liked by 2 people

 2. veni vidi foetsie // april 26, 2019 om 10:05 //

  Ik las de term : “politieke wetenschappers” en de uitleg dat dit wetenschappers waren die de mens en de leefwereld bestuderen en de invloeden van buitenaf erop….maar ik vind die uitleg niet goed.
  Mijns inziens zijn ” politiek wetenschappers” lieden die de term wetenschap gebruiken om politiek geloofwaardig te maken, charlatans dus. En al hebben ze geleerd, zijn ze geschoold en hebben ze titels, het blijven de vrijwillige slaven die ze altijd waren, slechts behangen met wt kralen en spiegeltjes. En dit zijn de lieden die regeringen adviseren, omdat ze zeggen wat de regeringen willen horen. Hoeren zonder kwaliteit zijn het, met titels, overbetaalden zwaar overgewardeerd.

  Politieke wetenschappers, het gepeupel van de wijsheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s