Nieuw

Henk Otten stopt als penningmeester FVD

Dat is nou ook toevallig. Net na dat interview in, van alle mogelijke kranten, het NRC, waarin hij meldde van het FvD de zoveelste kartelpartij te willen maken.

De man die voor Lehman Brothers werkte heeft niet zoveel met de Boreale identiteitspolitiek van Baudet;

In Amerika heb je allemaal mensen bij elkaar, de een komt uit Idaho, de ander uit New York en het maakt niet uit welke kleur of achtergrond. Daar is het beter gelukt dan bij ons. Hier blijft iedereen maar in zijn eigen identiteit hangen.”

Dan heeft hij vanuit zijn banktoren zeker nooit de rasrealiteit in de Verenigde Staten gezien. Steden waar zwarten naar toetrekken veranderen in Derde Wereld shitholes, waarna de blanken vluchten en zelfs de totale bevolking in de stad weer afneemt, Chicago, Detroit, Baltimore. En dan heeft hij zeker ook nooit een blik geworpen op de criminaliteitsstatistieken van de FBI.

„Ik heb niks met rassen.”

En ik denk: ongeacht waar je vandaan komt, ongeacht ras, iederéén wil minder belasting betalen. Wat kan mij het verder schelen?”

Baudet meldde verrast te zijn door het interview en prompt levert Otten een functie in. Omdat “Ik wil mij volledig kunnen focussen op het werk in de Eerste Kamer“, was zijn uitleg in gesprek met  het Financieel Dagblad.

Als we zien hoeveel bijbaantjes Eerste Kamerleden hebben dan kan dat toch niet een hele zware taak zijn en lijkt het een smoes te zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Henk Otten stopt als penningmeester FVD

  1. Republikein // april 23, 2019 om 20:42 //

    Fub en sarcasme, doe me een lol.
    LOL.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s