Nieuw

Hallo ‘mede-blanken’, ga eens heel snel deaud

Ze doen zich vaak voor als blanken (fellow white people), maar zijn het niet. De anti-blankenhaat die er getweet wordt is ongekend.

Elke blanke die op twitter dergelijke haat zou verspreiden zou onmiddellijk geband worden, maar deze mensen mogen hun haat de vrije loop laten. Als een blanke deze haat zou spuien over negers, moslims, Joden, latino’s, Eskimo’s, noem maar op, dan is dat het einde van zijn twitterbestaan.

Wij zijn racisten, homofoben, islamofoben, seksisten, supremacisten. Ze pleiten voor diversiteit, immigratie, opengrenzen, transtroep, meer negers, meer moslims, meer DerdeWereld-immigratie, en staan te juichen dat blanken zo meteen een minderheid in hun eigen landen zullen zijn.

Hun haat is ongeëvenaard. Ze willen ons dood.

Onderstaande (opgeslagen) tweets zijn van ‘The European Man’ en hij is niet de enige die dergelijke tweets verzameld heeft, gebundeld en vervolgens op twitter gegooid. Hij deed het wel het meest gestructureerd. Het was ook het enige dat hij deed. Vanzelfsprekend is hij geband, want hij zei zelf nooit iets.

Hij is geband omdat hij de tweets van anderen weergaf. Als de tweets aanstootgevend zijn, zouden de originele afzenders geband moeten worden. Maar natuurlijk niet, je wordt geband als je de haat en de hypocrisie blootlegt, want dat is niet de bedoeling.

Hieronder staan 13 voorbeelden als ik goed geteld heb en afgelopen week was hij even terug op twitter om zijn archief te delen, en werd binnen twee dagen weer geband. Hier (PDF) heeft hij 1188 pagina’s van dit soort shit opgeslagen, zodat niemand kan zeggen dat het een enkeling is die zo denkt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

4 Comments on Hallo ‘mede-blanken’, ga eens heel snel deaud

 1. veni vidi foetsie // april 23, 2019 om 14:03 //

  Het zijn allemaal van die gedrochten op die foto’s…..

  Like

 2. Natuurlijk willen die ons dood.
  Dit is een wereldwijde mosliminvasie georchestreerd tijdens Obama’s regeerperiode.

  Like

 3. Het probleem is niet de huidskleur. Het probleem is de cultuur/religie.

  Like

 4. ‘Adderengebroed, huichelaars’. Lees Mattheus 23 maar eens. Harder kan het haast niet. 😉 En terecht.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s