Nieuw

Er moet iets gedaan worden aan de situatie bij station Brussel-Noord ‘anders gaan mensen eng stemmen’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Er moet iets gedaan worden aan de situatie bij station Brussel-Noord ‘anders gaan mensen eng stemmen’

 1. templars2017 // april 23, 2019 om 21:06 //

  Verkiezingen op komst…….dan moet er wat gedaan worden aan een situatie die al veel te lang aansleept………anders verliezen de politici hun aanzien……..alsof wij allemaal zo blind zijn als een mol.

  Like

 2. Jack vanderVeen // april 24, 2019 om 05:24 //

  de smerigheid tussen het vuil uithalen en linea recta terug naar hun woestijnen trappen. kunnen ze lekker bij 30graden de nachten doorbrengen.
  de rest van de viezigheid mag zich hier trachten aan te passen, werk vinden om in hun onderhoud te voorzien. indien hen dat niet gelukt dan met dezelfde treinen naar die woestijnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s