Nieuw

Elke 3 uur een slachtoffer: In Berlijn steken Merkel’s mesmigranten elke dag 8 mensen neer

In de straten van Berlijn zijn er steeds meer mesaanvallen. Vorig jaar werden bijna 3.000 gevallen geregistreerd waarin een mes als wapen werd gebruikt. Dienovereenkomstig wordt er bijna 8 keer per dag in de Duitse hoofdstad iemand met een mes gestoken. De vraag naar de gebruikelijke verdachten die gewoonlijk messen bij zich dragen hoeft men niet echt te stellen.

Berlijn is terug in de krantenkoppen. Maar het zijn geen positieve gebeurtenissen die de Duitse hoofdstad in de schijnwerpers zetten. In plaats daarvan is het opnieuw de toename van de criminaliteit die in Berlijn de kop opsteekt. Het aantal mesaanvallen is de afgelopen jaren gestaag toegenomen en bereikte een triest hoogtepunt in 2018.

Zoals de Staatsadministratie op verzoek van de CDU-politicus Peter Trapp aankondigde, werd vorig jaar in 2.795 gevallen een mes als wapen gebruikt. Dit komt overeen met een stijging van 2,1 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. Vergeleken met 2016 is het aantal geregistreerde mesaanvallen zelfs met 7,9 procent gestegen – een meer dan zorgwekkende ontwikkeling.

Naar aanleiding van een mesaanval op twee Mexicanen in een S-Bahn-trein op het station van de Greifswalder Strasse heeft de berlijnse politie onlangs in het kader van een weekendproject het dragen van wapens op de stadsspoorlijn tussen de stations van Lichtenberg en Zoologischer Garten verboden. De ambtenaren waren door middel van een overeengekomen verordening toegestaan om zonder concrete verdenking personen te controleren en te fouilleren. Naast talrijke messen, werden illegale explosieven, drugs en gestolen goederen in beslag genomen, en werden arrestatiebevelen uitgevaardigd om gezochte misdadigers te vinden.

Het is niet nodig om verder te discussiëren over de vraag welke groep mensen dagelijks een mes meenemen zoals anderen de sleutels van hun woning meenemen. Wie door de straten van Berlijn loopt, heeft al een idee naar wie hij niet scheef moet kijken als hij niet het volgende slachtoffer van een mesaanval wil worden. Vorig jaar waren er volgens officiële cijfers dagelijks bijna 8 mensen het doelwit van een mesaanval. Of anders gezegd: in Berlijn werd in 2018 gemiddeld om de 3 uur een burger met een mes gestoken of verwond geraakt.

De berichtgeving in de mainstream media geeft daarentegen geen enkel inzicht van dit alles. Opnieuw krijgt men de indruk dat de systeempers dit soort incidenten bewust in de doofpot stopt. Een schelm die daar het zijne over denkt. Berlijn is een heus risicogebied geworden, maar de politiek en de gevestigde media zwijgen.

Bron:

Alle 3 Stunden ein Opfer: In Berlin stechen Merkels Messer-Migranten jeden Tag 8 Menschen ab

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Elke 3 uur een slachtoffer: In Berlijn steken Merkel’s mesmigranten elke dag 8 mensen neer

 1. edwin vissers // april 23, 2019 om 09:23 //

  Gebed om bescherming tegen satanisten

  Vader in de hemel, ik kom tot U in de naam van uw Zoon de Heer Jezus Christus, omdat Hij gezegd heeft dat, als we U iets vragen in zijn naam, U het zult doen.

  Ik verklaar dat Jezus Christus is gekomen om de werken van de boze te verbreken (1 Joh. 3:8). In zijn naam verklaar ik dat de Heer Jezus Christus overwinnaar is over alle demonische plannen, activiteiten en samenzweringen van satanisten, heksen en andere dienaars van de duisternis. Elke knie zal zich voor Hem buigen (Fil 2:10).

  In de naam van Jezus bind ik alle boze geesten van satan en de astrale geesten van de satanisten. Ik verbied ze in de naam van Jezus om kinderen van God aan te vallen in hun lichaam, ziel en geest, in hun gedachten en hun emoties. Hemelse Vader, wil hun gebeden tot satan verijdelen en maak hun vervloekingen krachteloos.
  Ik verbreek in de machtige naam van Jezus hun duistere plannen en beveel dat ze in de kiem gesmoord worden door het ontdekkende licht van Gods Woord en het gebed van Gods kinderen.

  Ik bid dat Gods licht zal schijnen over hun duistere daden, zodat ze aan het licht komen en als kwaad herkend worden (Ef. 5:11-13). Ik bid dat de leden van satanische groeperingen of heksenkringen ontmaskerd worden, tegelijk met hun werken. En dat wat zij in het verborgene zeggen en doen van de daken gepredikt zal worden, d.w.z. dat alle media er over zullen berichten, zodat iedereen weet wie zij zijn en waarmee zij zich bezighouden.

  Ik bid dat er vrede zal heersen in Gods kamp waar zijn kinderen wonen, maar in de naam van Jezus spreek ik verwarring uit over het kamp van de satan, zodat tweedracht en onenigheid daar zullen heersen en geen van hun duistere plannen zal slagen.

  Hemelse Vader, U zegt dat geen wapen dat tegen uw dienaren gesmeed is, iets zal kunnen uitrichten (Jes. 54:17). Wij nemen onze toevlucht tot U, want, ‘de naam des Heren is een sterke toren; de rechtvaardige snelt daarheen en is onaantastbaar’ (Spr. 18:10). In dat vertrouwen nemen wij het schild van het geloof ter hand, dat alle vurige pijlen van de vijand zal doven. Vrees voor mensen spant een strik, maar wie op de Here vertrouwt, is onaantastbaar (Spr. 29:25).

  Vader, ik sta op uw Woord, dat zegt dat U aan Jezus de heerschappij hebt gegeven “boven alle overheid en macht en kracht en heerschappij en alle naam, die genoemd wordt niet alleen in deze, maar ook in de toekomende eeuw.” (Ef. 1:21-22). Al zijn vijanden zullen zich aan Hem onderwerpen! Ik beroep me op uw belofte dat U weldra de satan onder onze voeten zult vertreden (Rom. 16:20).
  Amen.

  Liked by 1 persoon

 2. AMEN

  Like

 3. Hans Kreuger // juni 27, 2019 om 23:49 //

  Ik hoop dat ze een taakstraf krijgen, dat zal ze leren, de schavuiten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s