Nieuw

De moslim oorlog tegen het Westen

De moslims slachting in Colombo heeft het leven gekost aan ten minste 290 mensen, nog eens 500 mensen zijn gewond geraakt, sommigen van hen ernstig.

Sri Lanka, Bataclan, Newcastle, Breitscheidplatz, 9/11 – wat we hier zien, zijn geen terroristische aanslagen om bepaalde politieke doelen te bereiken, het zijn commando-acties, een onconventionele oorlog die rechtstreeks tegen de burgerbevolking van westerse samenlevingen wordt gevoerd.

Het voorlopige dodental in Colombo is 290, het aantal gewonden is nog niet doorberekend. Tien dagen geleden waren er al aanwijzingen voor een dreigende terroristische aanslag van de NTJ, de “National Thowheeth Jama’ath”, die afkomstig was van niet nader genoemde “buitenlandse geheime diensten”.

De actie en de gerichte aanval op burgers, met name christenen en westerlingen, brengt de herinnering aan Bataclan en Newcastle, Marseille en Barcelona terug. Ook hier ging het erom zoveel mogelijk mensen te doden, in het bijzonder Fransen, Engelsen, Spanjaarden en Joden aan te vallen.

De glanzende brochures van de IS zeggen dit ook onverbloemd: ze beledigen de westerse samenlevingen als “apen en varkens”, “onethisch”, “dom”, “kwaadwillig”, geven zeer openlijke instructies over het ontsporen van treinen, het stichten van bosbranden, het doden van individuen en roepen op tot doelgerichte aanvallen op kinderen en jonge mensen.

Zelfs Angela Merkel, met het oog op Bataclan 2015, kon niet langer ontkomen aan het spreken van een oorlog: “Dit is een oorlogsdaad van een terroristisch leger” (Hollande). “We leven in tijden waarin we rouwen om slachtoffers van een nieuw soort oorlog” (Gauck). “Ik geloof dat we in een oorlog verkeren, van mijn part mij ook in een oorlog met de IS.” (Merkel).

De snotterige formulering suggereert al dat Angela Merkel erg terughoudend is om over oorlog te praten. Dat is ook begrijpelijk – zij was immers degene die de grens openstelde voor duizenden IS-aanhangers.

Het ergste is niet het voetvolk van de IS of Hamas – men zou zich tegen hen kunnen beschermen. We hebben de instrumenten – grenzen, legers, staatsburgerschap, verblijfsrecht, gevangenissen, deportaties.

Het ergste zijn de handlangers, de partijen en de media die deze oorlog bagatelliseren of zelfs actief ondersteunen. Die in het aangezicht van moslim aanslagen met honderden doden ernstig waarschuwen voor Orban, Trump of de AfD.

Bron:

Der islamische Krieg gegen den Westen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on De moslim oorlog tegen het Westen

 1. Sri Lanka ligt niet in het Westen.

  Like

 2. Niet zeuren. Aan het werk jij.

  Liked by 1 persoon

 3. Pas op, of ik mep je met mijn gips.

  Like

 4. Nog wat lekkers van het ziekenhuis meegekregen? Is vast en zeker al weer op.

  Like

 5. Niks. Had gelukkig nog wat. Wel nodig ook.

  Like

 6. In die hotels waren mensen uit het westen
  Miljardair uit denemarken verloor 3 van zijn 4 kinderen

  Like

 7. Dat krijg je ervan Ben je stik Rijk dan kan je daar heen, Jan met de Pet kan amper een dagje Apenheul, triest voor zijn verlies Ben je met al je miljarden je kinderen kwijt
  En zou het voor iemand die geen vette Knip heeft en lang gespaard heeft minder erg zijn?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s