Nieuw

Vrouw dumpt pasgeboren puppy’s in de vuilcontainer

Kijk naar de manier waarop ze ze ze dumpt. Let op haar.

Dat is precies hoe moderne vrouwen hun eigen baby’s behandelen.

Daily Mail:

Dit is het misselijkmakende moment dat een vrouw betrapt wordt op bewakingsbeelden en zeven pasgeboren pups dumpt in het afval in de 90F Coachella-hitte.

De politie jaagt nu op de ongeïdentificeerde boosdoener nadat de driedaagse terriërmengelingen op donderdagmiddag in een verzegelde zak in stijgende Californische temperaturen zijn achtergelaten.

Bewakingsbeelden van de Riverside County Animal Services tonen de vrouw met lang donker haar en gekleed in een skit en een tanktop, in een witte Jeep Wrangler die een parkeerplaats oprijdt.

De honden overleefden alleen nadat ze werden gevonden door een passant die de tas zag en naar een nabijgelegen winkel bracht.

De manier waarop ze die tas gooide is een geweldige weergave van de houding van vrouwen ten opzichte van moederschap tegenwoordig. Deze vrouwen zijn slecht.

LifeSiteNews:

Officiële gegevens die deze week door mediaplatforms zijn gemarkeerd, hebben een tragische toename van abortuscijfers bij jonge vrouwen in Engeland en Wales aangetoond. Cijfers gepubliceerd door het Office for National Statistics (ONS), na gegevensupdates van deze maand, onthulden dat in 2017 33,2% van de ongeboren baby’s die werden verwekt door vrouwen van 20 tot 24 jaar werden gedood door abortus.

Ze offeren hun eigen baby’s en dumpen nobele puppy’s in het vuilnis terwijl ze bruine demonen met open armen verwelkomen. Hun moederschapsinstincten zijn gecorrumpeerd en veranderd in een drang naar vernietiging, waarbij ze het goede op vreselijke manieren vermoorden en een welkomstfeest voor het kwaad houden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1138 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

3 Comments on Vrouw dumpt pasgeboren puppy’s in de vuilcontainer

 1. koddebeier // april 22, 2019 om 11:47 //

  Puppy’s eruit en deze etterbak erin !!

  Like

 2. je ziet toch het kenteken van die slettekop.

  Like

 3. veni vidi foetsie // april 22, 2019 om 13:47 //

  Typisch, blanke vrouw gooit een zakje weg, en neger vind zakje met puppies…..maar waarom geloven we blind dat er puppiesin de zak zaten? Een vorm van “white shaming” tot bewezen is dat de vrouw ook daadwerkelijk puppies weggooide. En dan pas veroordelen…..niet blind geloven wat we via de media voorgeschoteld krijgen…..

  Een filmpje zoals vandaag op internet rondgaat over een stel rasmongolen die een blank meisje in Rotterdam aftuigen is wat bewijs betreft een stuk duidelijker, of agenten die worden aangevallen door kopvodden en haatbaarden, dat is zonder meer duidelijk op beeld.

  Ik ken ondertussen geen mensen meer die nog sympathie hebben voor mislams en donker genetisch afval, zelfs de meest gematigden zijn ondertussen de wandaden en de aftakeing van onze wereld kotsbeu….

  Grondige voorjaars schoonmaak hoeft zich niet tot de eigen woning te beperken…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s