Nieuw

‘Vluchtelingen’ starten branden in Griekenland

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on ‘Vluchtelingen’ starten branden in Griekenland

  1. S.T.A.M.I.N.A. // april 23, 2019 om 08:00 //

    Het zou mooi zijn als de wind draait , en ze er door worden ingehaald. Opgeruimd staat netjes .

    Like

  2. Het Zonnetje in huis. // april 23, 2019 om 18:54 //

    Wat een slap beleid word er gevoerd in de eu,het moet toch niet moeijlijk zijn die “vluchtelingen” te strippen van alles wat waarde heeft en met de opbrengst de terugtocht te financiëren naar hun land van herkomst?Wat tekort is mag met belastinggeld betaald worden,wat weer in mindering gebracht kan en moet worden van de ontwikkelings hulp!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s