Nieuw

Hypocrisie’s lelijke aangezicht – Zweedse politica: “Niemand wordt geboren als zelfmoordterrorist”

De partijleidster Gita Nabavi van het Feministisch Initiatief wordt in de sociale media bekritiseerd voor haar berichtgeving over de wrede islamitische terroristische aanslagen in Sri Lanka dat “Niemand wordt geboren als zelfmoordterrorist”.

De Sri Lankaanse regering heeft moslimterroristen aangewezen als de daders van de bloedige terroristische aanslagen van zondag in het land, waarbij 290 mensen zijn omgekomen en 500 mensen gewond zijn geraakt.

Volgens Rajitha Senaratne, de minister van Volksgezondheid van het land, zit de moslimgroepering National Thowheed Jamath achter de misdaad.

De wrede zelfmoordaanslagen hebben over een groot deel van de wereld afschuw gebracht. Maar niet van iedereen worden de reacties gewaardeerd.

Gita Nabavi, de partijleidster van het Feministisch initiatief, legt de focus namelijk op haar gezichtspunt dat “Niemand wordt geboren als zelfmoordterrorist”, zoals ze het noemt.

“Mijn gedachten gaan uit naar Sri Lanka. Vergeet niet dat niemand wordt geboren als zelfmoordterrorist. Laat terreur en haat nooit winnen”, schrijft ze op Twitter.

Hypocrisie’s lelijke aangezicht!

“Vreselijk nieuws uit Nieuw-Zeeland. Rechts-extremistische terrorist doodt een vijftigtal mensen in een moskee. Mijn gedachten gaan uit naar de slachtoffers. Haat en racisme moet stoppen.”

“Mijn gedachten gaan uit naar Sri Lanka. Vergeet niet dat niemand wordt geboren als zelfmoordterrorist. Laat terreur en haat nooit winnen.”

Op Twitter zijn de mensen razend over haar woorden en vergelijken het met onder andere wat ze schreef na de terroristische aanslag in Nieuw-Zeeland.

“Waarom niet dezelfde Tweet opnieuw gebruiken? Je houdt van hergebruik. Vervang ‘Nieuw-Zeeland’ door ‘Sri Lanka’ en ‘Rechts-extremistische’ met ‘moslim-extremistische’. ‘Vijftigtal’ met ‘meer dan tweehonderd’ en vervang ‘moskee’ voor ‘kerken en hotels’. Dan ben je er”, schrijft een persoon.

“Wanneer moslims worden gedood, gaat het medeleven naar de slachtoffers. Wanneer christenen worden gedood, gaan de gedachten naar de daders. Ja, ik ben boos. Waarom is het minder ernstig als christenen worden gedood voor hun geloof?”, schrijft Ann Heberlein.

Bron:

Fi-ledaren om terrorn på Sri Lanka: “Ingen föds till självmordsbombare”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Hypocrisie’s lelijke aangezicht – Zweedse politica: “Niemand wordt geboren als zelfmoordterrorist”

 1. ieznogoedh // april 22, 2019 om 16:30 //

  Deze ‘dame’ heeft gelijk. Niemand wordt geboren als zelfmoordterrorist. Maar …. met een bepaalde achtergrond is de mogelijke verandering in … wel veel eerder te verwachten (waarschijnlijker) dan bij iemand die die achtergrond niet heeft.

  Like

 2. Arminius // april 22, 2019 om 16:52 //

  Wij hebben Jesse Klaver die exact hetzelfde doet als deze dame!

  Liked by 1 persoon

 3. Nee maar wel opgeleid door niets ontziende figuren die lak hebben aan mensenlevens en het leed dat ze veroorzaken. Uit naam van een niet bestaande God en dito profeet. Ik wil belangrijk zij dus word ik profeet.

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // april 22, 2019 om 19:45 //

  als deze meid niet zou zijn die ze is, maar een lekkere geile rechtse geit, dan zou ik ze willen (doen) voor elke dag.
  maar ja, nu weet ik het niet zo. dat karakter van haar past mij absoluut niet.
  en voor de rest:
  tragische gebeurtenis in Nieuw-Zeeland was het helaas en deze in Sri Lanka is tot mijn spijt nog tragischer.
  eerstens gezien het aantal doden en gewonden, tweedens er steekt een hele kwaadaardige organisatie achter, die nog meer op haar kerfstok wil hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s