Nieuw

Hypocrisie’s lelijke aangezicht II: Woede wanneer Obama en Clinton terreurslachtoffers als “Paasaanbidders” in plaats van christenen noemen

Kritiek heeft zich gericht op een groot aantal links-liberale politieke leiders die de moslim terreuraanvallen op christenen als groep niet expliciet veroordelen.

De islamitische terreurdaden in Sri Lanka op paasdag hebben een groot deel van de wereld geschokt. Bijna 300 mensen zijn omgekomen en 500 gewond geraakt bij moslim zelfmoordaanslagen op kerken en hotels.

Voor veel linkse gezagsdragers lijkt het echter moeilijk om het woord “christenen” in de mond te nemen. Onder andere Hillary Clinton en Barack Obama spreken in plaats daarvan over “Paasaanbidders”.

De aanvallen op toeristen en paasaanbidders in Sri Lanka zijn een aanval op de mensheid. Op een dag gewijd aan liefde, verlossing en vernieuwing bidden we voor de slachtoffers en staan we achter de bevolking van Sri Lanka“, schrijft voormalig president Obama op Twitter.

Op dit heilige weekend voor vele geloofsovertuigingen moeten we eensgezind strijden tegen haat en geweld. Ik bid voor iedereen die getroffen is door de afschuwelijke aanvallen van vandaag op paasaanbidders en toeristen in Sri Lanka“, zegt Hillary Clinton.

Na de terroristische aanslag in Nieuw-Zeeland in maart klonk het echter heel anders.

Michelle en ik betuigen ons medeleven aan de bevolking van Nieuw-Zeeland. Wij treuren met u en de moslimgemeenschap. Wij moeten ons allemaal verzetten tegen haat in al haar vormen“, schreef Obama toen.

Mijn hart breekt voor Nieuw-Zeeland en de wereldwijde moslimgemeenschap. We moeten blijven strijden tegen het voortduren en normaliseren van islamofobie en racisme in al zijn vormen. Blanke suprematistische terroristen moeten overal door leiders worden veroordeeld. Hun moorddadige haat moet een halt worden toegeroepen“, schreef Clinton.

In de sociale media reageren velen op hun uiteenlopende verklaringen, met het argument dat deze en andere politieke leiders hypocrieten zijn en niet durven te spreken over christenen als slachtoffers.

Meerdere mensen op Twitter vragen zich uitdrukkelijk af “Wat is in hemelsnaam een paasaanbidder?

Ik weet niet wat een ‘Paasaanbidder’ is. Ik ken ze als christenen… Het schijnt nergens dichtbij de verontwaardiging of de roep naar het helen/verenigen van de gemeenschap te komen die er na de vreselijke aanval in Nieuw Zeeland was. Christenen worden over de hele wereld aangevallen… We moeten wakker worden“, schrijft de conservatieve auteur Charlie Kirk.

Christenen zijn de meest kwetsbare en vervolgde groep in de wereld en de vervolgingen zijn nog nooit zo erg geweest als nu:

De Christenen zijn de nieuwe Joden – worden meer dan ooit vervolgd

Christenen in Irak staan op het punt om uitgeroeid te worden – een dramatische achteruitgang in de afgelopen 16 jaar

Honderdduizenden christenen wereldwijd vermoord – Paus zwijgt, wast liever moslimvoeten

Bron:

Ilska när Obama och Clinton kallar terroroffer för “påskdyrkare” istället för kristna

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Hypocrisie’s lelijke aangezicht II: Woede wanneer Obama en Clinton terreurslachtoffers als “Paasaanbidders” in plaats van christenen noemen

 1. Net als Google Home, Alexa en Siri weten de Clinton en Obama vrouwen zgn niet wie Jezus is.

  Liked by 1 persoon

 2. Lijkt er op dat de holocaust worshippers weer eens lopen te stoken in het conflict op Sri Lanka

  Like

 3. Like

 4. Christenvervolging klinkt zo middeleeuws, toch nu wereldwijd actueel.
  Kijk eens bij Open Doors.nl.
  Wandel in het licht van de Heer, God zij met u

  Liked by 1 persoon

 5. Like

 6. vonpuffelen // april 25, 2019 om 18:30 //

  Butthole sniffers, ze zitten iedere vrijdagmiddag openlijk op straat met die haakneuzen voorover gebogen in elkaars butthole te peuren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s