Nieuw

Erkenbrand Noords Festijn 2019

Sinds vorig jaar organiseert Erkenbrand afdeling Noord-Nederland een jaarlijks festijn in de schone natuur van het rustige noorden van het land. Een weekendlang kampeert men tussen de bossen en op de heide, om wat meer verbintenis met onze grond te vinden, om kameraadschap te kweken met medenationalisten en om de gevallenen Nederlanders in oorlog te herdenken. Het festival vindt plaats tijdens het weekend van 3 op 5 mei, tegelijk met Dodenherdenking.

Nationalisten vanuit het hele land komen erheen om toespraken aan te horen (dit jaar met als hoofdspreker The Golden One en een Mystery Guest waar u voor zal moeten komen om te ontdekken wie het is), om samen te sporten, om door de natuur te wandelen en om samen te drinken en te zingen. Het is een gelegenheid bij uitstek om met gelijkgestemden een gezellig weekend door te brengen, om een verbinding met Nederlands natuurschoon te ervaren en om Nederlandse tradities hoog te houden.

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s