Nieuw

Dogs are a tool of white supremacy

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Dogs are a tool of white supremacy

 1. Klopt.
  Ik gebruik Chris om de stoep voor me schoon te vegen. Alles wat niet blank is, stuift naar de overkant.

  Liked by 2 people

 2. trebor2110 // april 22, 2019 om 23:40 //

  en veel zwarte met honden gebruiken ze voor honden gevechten

  Liked by 1 persoon

 3. Fransdo // mei 8, 2019 om 16:42 //

  Ik weet nog een goeie: ‘Moskeeën are a tool of muslim supremacy’, vermeend dan want net als blanken hun honden niet gebruiken om zich superieur te voelen werken moskeeën ook niet om zich superieur te voelen.

  Like

 4. themis // juni 1, 2019 om 22:56 //

  Zwarten gebruiken honden alléén voor hondengevechten. Daarom zijn ze ook zo bang voor ze: kwestie van slecht geweten. Islamieten haten honden ook. Ze zijn slecht voor ze en zijn er dús bang voor. Zelfde verhaal.
  Dierenliefde is één van de prachtige karaktereigenschappen van blanken. Evenals liefde voor de natuur: kom daar maar es om in Afrika.
  Als deze stakker zich zo graag minder bedreigd en overheerst wil voelen door blanken zou hij es kunnen overwegen om een hond te nemen, er goed voor te zorgen, hem liefde te geven en dan es kijken of ie misschien ook gezellig een babbeltje zou kunnen maken met andere hondenliefhebbers als ie zijn hond lekker uitlaat. Maar dit hele concept komt in zijn gehersenspoelde racistische brein niet voor. Hij projecteert zijn eigen idee, dat honden alleen maar gevaarlijke werktuigen zijn die je mag misbruiken, op blanken die gewoon van hun honden houden. Territorium afzetten hahahahaha, nooit geweten dat ik dat doe als ik mijn lieve, super goed-opgevoede argentijnse dog uitlaat :-). Idd stuift alles met een slecht geweten al ver van tevoren een andere kant op, ze verdwijnen als sneeuw voor de zon :-).

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s