Nieuw

Omstanders vallen politie aan tijdens arrestatie in cultureel verrijkt Nederland

Bij een poging tot arrestatie in de Nederlandse stad Utrecht werden politieagenten door de omstanders aangevallen. Voor een halal eetcafé op de Kanaalstraat brak een gevecht uit toen een verdachte zich tegen de arrestatie verzette en zodoende de politie ertoe bracht het gebruik van geweld te escaleren. Meerdere video’s van de vechtpartij werden in de sociale media gedeeld, waarin toeschouwers de agenten aanvallen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Omstanders vallen politie aan tijdens arrestatie in cultureel verrijkt Nederland

 1. De politie is toch alleen gewend om bekeuringen te geven. Meer kunnen ze niet. Eikels. Leuk.

  Like

 2. De verrijking van Nederland, fijne mensen.

  Like

 3. Jack vanderVeen // april 22, 2019 om 01:06 //

  F123, jij bent gestoord even als al die achterlijke in het filmpje, die geweld tegen handhavers niet uit de weg gaan.

  Ik ben absoluut tegen geweld, maar soms ook niet. Dan vraagt men erom om goed en kordaat aangepakt te worden.
  Jammer dat politie aanvankelijk met zo weinig is. Wel duidelijk in wat voor “no go area” dit zich afspeelt, afgaande op al dat aso-tuig dat in beeld komt.

  Like

 4. Jack vanderVeen @. Je I.Q. van 69 laat je niet begrijpen hoe laaf onze politie is. Ik woon in een stad vol moslim tuig en de politie doet niks anders als bekeuringen uitdelen (wat accepteerd wordt door primaten zoals jij. Facts are facts.

  Like

 5. NL politie is idd laf maar heeft ook instructies van hogerhand natuurlijk. Keihard optreden heden ten dagen is geen overbodige luxe.

  Like

 6. De politie verzwijgt al decennia’s lang wat er echt gebeurt op de straten in Nederland en heeft doelbewust doofpotten gecreerd dieper dan het diepste punt van de Noordzee.
  Als deze goedpraters (heeft allemaal niks met de islam te maken) dan met keihard geweld geconfronteerd worden uit dezelfde hoek die zij al decennia’s lang het hand boven het hoofd houden, voorkeursbehandelingen geven onder het om van positieve discriminatie en zelfs Iftars voor organiseren en voorbedrukte aangiftes (Wilders), dan boeit het me geen ene reet hoeveel vuisten ze van het geloof van de vrede terugkoppen.
  (Niet achteraf zielig gaan lopen doen). .Ook de politie oogst nu wat ze hebben gezaaid.

  Like

 7. De politie is niet laf. De burgemeester bepaalt wat ze wel en niet mogen doen. Daarom pleit ik al jaren voor meer bevoegdheid door burgerwachten,en politie. Desnoods afgedwongen door de M.E. Dit soort aanvallen moeten bestraft worden met een hoge boete. Anders woekert dit asogedrag door en treft het ook de onschuldige burgers.

  Like

 8. tim pietersen // april 25, 2019 om 22:21 //

  ben normaal tegen tasers voor politie maar als er in de wet opgenomen kan worden dat ze alleen bij allochtonen gebruikt mogen worden dan ben ik er wel voor 🙂

  filmpje laat zien dat allochtonen zowel de wet al primaat politie niet accepteren………….

  #invitedbarbarians

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s