Nieuw

Nieuwe Zweedse methode ontdekt automatisch minachting voor politici

Wetenschappers van de Universiteit van Uppsala hebben een nieuwe methode uitgevonden om onder burgers automatisch minachting voor politici op te sporen en te registreren.

Door te onderzoeken wat verschillende individuen elkaar in sociale media schrijven, zijn de wetenschappers erin geslaagd een methode te ontwikkelen die minachting identificeert op basis van een aantal woorden en kunstmatige intelligentie, de zogenaamde AI.

Onder de door de onderzoekers ingevoerde woorden zijn “cp” (Cerebrale Parese is een naam van een groep aandoeningen die het gevolg zijn van een hersenbeschadiging) , “kenau” en ook “idioot”. Woorden die zouden moeten aangeven dat iemand een bepaalde politicus veracht.

Het onderzoek omvatte zes professionele politici en de AI van de onderzoekers kon volgens de wetenschappers zelf met “relatief hoge” precisie minachting voor de politici ontdekken.

Het onderzoek werd door de Zweedse belastingbetalers gefinancierd.

Bron:

Ny svensk metod upptäcker politikerförakt automatiskt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Nieuwe Zweedse methode ontdekt automatisch minachting voor politici

 1. Wat vreselijk moeilijk moet het zijn om een scriptje te schrijven dat scheldwoorden detecteert en registreert.
  Daar hebben ze zes idioten voor nodig.

  Like

 2. 😤 klompen // april 22, 2019 om 04:12 //

  Ik heb minachting voor de Zweedse volk en politici. Cowards. Bahhhhhhhh…..

  Like

 3. Cherokee // april 24, 2019 om 17:37 //

  Mensen houden elkaar sinds oertijd in de gaten. Gemeen en vreselijk. Moslims en zwarten niemand houden hun in de gaten die knuffelen alleen maar en enge blanke ook.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s