Nieuw

Moslims zouden de kelen van ongelovige Italianen doorsnijden in “genadeloos wrede aanvallen” – Salvini: “We hebben niet meer potentiële terroristen nodig”

Van links naar rechts: Yusuf El Saqilli. In beslag genomen wapens. Ossama Ghafir. Facsimile YouTube - Fotocollage © Samhällsnytt.

Vlak voor het paasweekend werden in Italië twee IS-terroristen gearresteerd die ervan verdacht worden aanvallen te hebben beraamd waarbij het “bloed van ongelovigen” zou vloeien.

Woensdag kondigde de Italiaanse politie aan dat ze een islamitische terroristische aanslag hebben voorkomen in verband met de arrestatie van de 24-jarige Italiaanse Giuseppe Frittitta – die zich na het huwelijk met een Marokkaanse vrouw tot de islam bekeerde en nu Yusuf El Saqilli heet – en de 18-jarige Marokkaanse migrant Ossama Ghafir, rapporteert Il Giornale.

LEES OOK: Imam-zoon Zouhair zou de Spanjaarden opblazen tijdens Pasen

De twee mannen die in respectievelijk de steden Novara en Brescia in Noord-Italië wonen, wilden naar het Midden-Oosten reizen om deel te nemen aan de heilige oorlog voor de terroristische organisatie Islamitische Staat. Maar omdat de IS zijn binding heeft verloren, zouden de moslims in plaats daarvan hebben besloten “genadeloos wrede aanvallen” uit te voeren tegen kafirs, een Arabisch woord voor ongelovigen.

Toen de politie huiszoekingen uitvoerde, werd er veel islamitisch materiaal, wapens en gevechtsuitrusting in de vorm van camouflagekleren en -vesten aangetroffen.

Communicatie tussen de islamieten
De politie-onderzoekers hebben de onderlinge communicatie tussen de moslims afgeluisterd, waarbij ze onder andere propaganda van de IS stuurden en elkaar op de hoogte hielden van de voortdurende gevechten in Syrië.

De rechercheurs hebben ook communicatie over IS-materiaal en zelfmoordaanslagen aangetroffen, de voorbereiding op een oorlog en het uitvoeren van sabotage.

In een chatbericht schrijft Yusuf dat hij zijn 26 centimeter lange mes wil gebruiken om kelen door te snijden. Ossama schrijft dat “martelaarschap de beste manier is om te sterven” en voegt er ook aan toe dat “Allah ons deze kans niet zal ontzeggen”.

Het mes dat onder de matras verstopt was.

Het mes dat onder de matras verstopt was.

Ossama verduidelijkt hun aanpak in een andere bericht: “De wet van Allah is niet van toepassing behalve met het zwaard. Men moet meedogenloos zijn tegen verraders en tegenstanders. Iedereen moet sterven”.

Hieronder een video van de huiszoeking van de politie in Novara.

Een web-onderzoek van Yusuf laat zien dat hij zijn gezicht op Facebook heeft gecensureerd en islamistisch materiaal deelt.

Hij schrijft onder andere dat hij het bestaan van andere goden ontkent en de leer van de islam liefheeft. Hieronder staat een foto uit zijn account.

Salvini: “We hebben niet meer potentiële terroristen nodig”.
De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini concludeerde onlangs dat de grootste bedreiging voor de veiligheid in Europa het islamisme is. In een Twitterbericht van woensdag gaf hij commentaar op de arrestatie van de moslims en verklaarde dat de situatie aantoont dat Italië potentiële terroristen in het land heeft en er dus niet meer nodig heeft.

Bron:

Ossama och Yusuf skulle skära halsar av otrogna i ”skoningslöst brutala attacker”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Moslims zouden de kelen van ongelovige Italianen doorsnijden in “genadeloos wrede aanvallen” – Salvini: “We hebben niet meer potentiële terroristen nodig”

 1. Afschieten, en direct massale remigratie plus fok verbod, uitkeringen stopzetten.

  Liked by 1 persoon

 2. …..dubbele paspoorten innemen, gezinsherenigingen stopzetten, enz.

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een inteelt. Direct executeren.

  Liked by 1 persoon

 4. MGTOW91 // april 22, 2019 om 11:28 //

  En Rutte haalt ze wel binnen, dat tuig dat de kelen van ongelovigen wil doorsnijden.
  Meteen duidelijk waarom op hoogverraad de doodstraf staat.

  Like

 5. veni vidi foetsie // april 22, 2019 om 13:54 //

  Wij krijgen van enkelen een compleet gestoorde wereld opgedrongen die we niet willen. Misschien moeten we niet de branden van commentaar en sluipende acceptatie door het vele vermelden voorzien maar de brandstichters stoppen. Door over de wandaden te blijven praten word het een norm, een normaal.

  Islam is niet normaal, Islam staat haaks op het leven zelf, is volledig tegenstrijdig met onze normen en wrden, met onze basis wetten, het is de sekte van vernietiging vsn de mens als denkend wezen. Het is een slavencultuur.

  Onze toekomstige moordenaars worden door verraders binnegehaald, onze wetten worden door verraders gebogen om door ongelijkheid een selectief voordeel te bieden. En nog blijft het doorgaan.
  Stop de verraders, daar ligt de sleutel tot omkeer.

  Like

 6. Is voorgaande opmerking, i.v.m brand van Kerk van Notre- Dame en hier nogmaals in copieer.

  Waar zijn wij nu door de Europese beleidsverantwoordelijke verder in onvoorstelbare neerwaardse spiraal verder aan komen zijn, door import van zogenaamde moslim vluchtelingen, die het in werkelijkheid niet zijn, maar het paard van Troje hebben binnengehaald, mij echt niet verwonderd, dankzij het humain beleid van, Angel Merkel, bondskanselier en Junckers en tegelijk, President van Frankrijk, Macron voorstander is, van steeds meer Afrikaanse vluchtelingen in Europa zonder enige controle van welke gebieden zij komen en tegelijk bewust hun ID kaart bewust laten verdwijnen, om verschillende redenen. De geschiedenis heeft nog niet genoeg bewezen, tot welk dergelijke toestanden dit kan leiden en maatschappijen wel degelijk kan ontvrichten op verschillende wijze en ondertussen al no gone zones zijn, waar hïerarchie de bovenhand heeft en geen wetten of grenzen meer zijn. Zover zijn wij al in Europa gekomen en dit vooral in Frankrijk,Italië, Duitsland, Zweden, Denemarken, België en Nederland steeds meer problemen veroorzaakt of zich verder organiseren, tegen niet moslims, is mij bekend. Dit heeft de men ondertussen al in Nederland ontdekt, via de falasisten in moskeeën en volgens ander gelezen berichten, zijn er zijn ook nog andere extreme moslim groeperingen. Die zich wel degelijk verder organiseren tegen de niet moslims, maar nog geen strafbare feiten plegen in de moskeeën, maar zich wel mogen uitspreken en organiseren, voor in de toekomst zich wel degelijk verder macht uit te breiden, met opgezet plan, die men nu nog voor onmogelijk houd, maar dan te laat zal zijn. Dankzij de laffe lakse houding en absurde tolerantie in Europa wel degelijk in de nabije toekomst zich zal wreken, tegenover de niet moslims, mij echt niet zal verwonderen en totaal zelf in de hand heeft gewerkt. Moslims komen in 2030 al minsten aan 50% van de bevolking, door vele buitenlandse immigratie en hogere geboortecijfers, is nu al bekend.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s