Nieuw

De Verenigde Staten veranderen het geslacht van 8-jarigen

Foto: Screenshot/Collage

Het aantal liberalen dat hun kinderen aan geslachtsverandering onderwerpt, neemt in de Verenigde Staten sterk toe. Vorig jaar werd de grens van geslachtsverandering in de staat Californië verlaagd van 13 naar 8 jaar, nu waarschuwen deskundigen dat de artsen politieke correctheid voor het verstand prefereren bij het voorschrijven van schadelijke behandelingen aan kinderen.

Deze week kwamen genderdeskundigen bij elkaar op een bijeenkomst georganiseerd door de conservatieve denktank Heritage Foundation om de ondoorzichtige consequenties te bespreken van het groeiend aantal volwassenen die het geslacht van hun kinderen laten veranderen.

Dokter Michael Laidlaw, specialist in endocrinologie, benadrukte de medische letsels die een hormonale therapie en chirurgische ingreep tot gevolg hebben. Dit zijn twee soorten behandelingen die steeds vaker worden uitgevoerd bij jongeren die geloven dat zij tot het andere geslacht behoren.

– Artsen die zich bezighouden met dit soort behandelingen beweren nu dat deze schadelijke behandelmethode moet worden toegepast op jongere kinderen, zegt hij tegen de Amerikaanse Christian Post.

Laidlaw legde uit dat in Californië, waar hij werkzaam is, jonge kinderen van 8 jaar en ouder nu geslachtsveranderingen ondergaan met hormoonbehandelingen omdat ze zich “identificeren” als van het andere geslacht zijnde. Volgens een recente uitspraak van een Amerikaanse rechtbank in de VS is het de “identificatie” van een persoon tot welk geslacht hij of zij behoort wat in de eerste plaats bepaalt welk geslacht een persoon is en niet de biologische voorwaarden. Maar in relatie tot de werkelijkheid is de beslissing onjuist, zegt de hormoonspecialist.

– Geen enkele bloedtest, gendertest of afbeeldingsscan van onze hersenen kan een afwijkende genderidentiteit detecteren, zegt Laidlaw aan de Christian Post en gaat verder:

– Er zijn geen objectieve tests om deze omstandigheid te diagnosticeren. Maar toch schrijven wij zeer schadelijke behandelingen voor wat op een gebrek aan objectieve diagnose gebaseerd is.

Een van de gebruikte preparaten is de hormoonblokker Lupron, die wordt gebruikt om de ontwikkeling van de puberteit bij kinderen die zich voortijdig ontwikkelen te vertragen. Lupron is nooit goedgekeurd voor het vertragen van de ontwikkeling van de puberteit bij kinderen die zich normaal ontwikkelen, maar de Amerikaanse Endocrinology Society beveelt haar leden nog steeds aan om het te gebruiken voor kinderen die een uiteenlopende genderidentiteit hebben.

Volgens Michael Laidlaw verklaart dit waarom beroemde transgender-mensen zoals Jazz Jennings zeggen dat ze nooit seksueel genot hebben ervaren of een orgasme hebben gehad.

– Dat is omdat zijn natuurlijke puberteit ontwikkeling in een vroeg stadium onderbroken werd en niet mocht plaatsvinden, zegt Michael Laidlaw.

– Deze puberteit-blokkerende medicijnen verstoren ook de normale ontwikkeling van de hersenen en het skelet, waardoor onze kinderen het risico lopen op toekomstige osteoporose [poreuze botten].

Tijdens zijn lezing toonde Michael Laidlaw videoclips van zijn medische collega’s Ilana Shererer en Johanna Olson-Kennedy die zich beiden toespitsen op het veranderen van het geslacht van kinderen. In een van de clips verklaart Shererer dat ze puberteit-blokkerende middelen uitschrijft aan meisjes van acht of negen jaar oud.

Olson-Kennedy (in de videoclip hierboven) houdt zich bezig met een vijf jaar durende studie, die 5,7 miljoen dollar aan staatssteun heeft ontvangen, om geslachtsbehandelingen te testen op meisjes tot 13 jaar. In de clip verklaart Olson-Kennedy dat kinderen zelf in staat moeten zijn om levensbelangrijke beslissingen te nemen, met inbegrip van het amputeren van hun borsten, net zo gemakkelijk als wanneer jongeren een studieoriëntatie op school kiezen.

Michael Laidlaw zelf is volledig gekant tegen de geslachtsverandering van kinderen, zolang de medische wetenschap geen objectieve methode van diagnose heeft. Het is waar, zegt hij, dat transseksuelen 19 keer vaker zelfmoord plegen dan anderen. Maar het risico van zelfmoord neemt niet af in het geval van een geslachtsverandering en velen hebben nog steeds hun mentale problemen.

In plaats van geslachtsveranderingen bij kinderen zou de zorg betere psychiatrische behandelingen moeten ontwikkelen voor jongeren die onzeker zijn over hun geslacht. Iets dat volgens Michael Laidlaw ook zelfmoord zou verminderen in vergelijking met vandaag, omdat veel mensen die een geslachtsverandering hebben ondergaan ervoor kiezen om hun leven te nemen.

Bron:

USA byter kön på 8-åringar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on De Verenigde Staten veranderen het geslacht van 8-jarigen

 1. Raveltje // april 21, 2019 om 21:56 //

  De pubertijd is een moeilijke tijd van kind naar volwassene. Er verandert zoveel.
  Om dan het geslacht te veranderen leid naar nog meer vooral psychische problemen

  Like

 2. Al bouwen die linkse gekkies zich allemaal om. Als ze zich maar nooit meer kunnen voortplanten, dan heb ik er geen enkel probleem mee.

  Liked by 1 persoon

 3. Jack vanderVeen // april 22, 2019 om 00:54 //

  Op een kind kan men inpraten, want makkelijk te indoctrineren.
  Wereldwijd zou men een ongenadige straf dienen in te voeren voor die gendergekkies, die anderen aanzetten c.q. proberen genderverandering te ondergaan. Degenen die dit praktiseren direct op een IKEA-electrische stoel vastnagelen.
  Want echt waar, dit type mens spoort absoluut niet.

  Like

 4. vonpuffelen // april 22, 2019 om 13:21 //

  Waarom niet direct na de geboorte? je kunt er maar vanaf zijn.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De Verenigde Staten veranderen het geslacht van 8-jarigen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s