Nieuw

Nationalistische partij in Ierland officieel geregistreerd

De Ierse National Party werd in 2016 opgericht, maar is onlangs officieel geregistreerd. De belangstelling voor de nationalistische partij lijkt groot.

– Als diversiteit een kracht is, hoeveel diversiteit is er dan nodig? Wanneer treedt het breekpunt op? Links heeft geen antwoord, want volgens hen is er geen breekpunt, behalve de totale complete vernietiging van ons, Ierse mensen, zegt Séan O Linnéain in een campagnefilm voor de Ierse nationalistische partij An Páirtí Náisiúnta, of de National Party in het Engels.

De partij is in november 2016 opgericht, maar pas nu, in april, hebben ze zich officieel geregistreerd als verkiesbare politieke partij.

An Páirtí Náisiúnta heeft als slogan ‘Voorwaarts en naar rechts!’ (Ar dheis ar aghaidh!). De grondslag van de partij is dat zij van mening zijn  dat de Ieren het recht hebben om als natie en in hun eigen land te bestaan.

De belangrijkste vijanden van de partij zijn, in hun eigen woorden, de criminele financiële instellingen die de toekomstige generaties Ierse mannen en vrouwen met alleen maar groeiende schulden in slavernij hebben gebracht, en de corrupte, immorele instellingen die Ierland dwingen tot een vloedgolf van immigratie van uit derdewereldlanden die met zijn vervangende migranten een etnische zuivering van de Ieren betekent.

Elk land moet zelf kiezen of het zich wil verzetten tegen de tsunami van nationale desintegratie, die nu veel mensen, woningen en tradities wegspoelt. Zal Ierland leven of sterven, overleven of verdwijnen? Die vraag zal in onze generatie worden beantwoord. Zolang er een Ierland is om te verdedigen, lief te hebben en zich te verenigen, moet de strijd worden voortgezet.

. Diversiteit is een ander woord voor een wapen in de vorm van massa-immigratie dat is geprobeerd, getest en waarvan is gebleken dat het niet werkt, en nooit goed eindigt, zegt Crístin Ní Mhaoldhomhnaigh.

Partijleider Justin Barrett zegt dat het establishment en de globalistische verraderlijke regering in Ierland het Ierse volk veracht:

– Elke dag vertellen ze ons hoe minder Ieren des te beter voor het land is.

Twee weken na de meest recente campagnefilm van de National Party heeft de partij bijna 137.000 views op YouTube, een indicator dat veel internetgebruikers geïnteresseerd zijn in het bestaan van een partij en haar officiële registratie.

Bron:

An Páirtí Náisiúnta

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Nationalistische partij in Ierland officieel geregistreerd

  1. De Ierse Nationalisten moeten hun Connor walk gaan oefenen.

    Like

  2. Wordt ook tijd voor Nederland. De NPN oftewel Nationalistische Partij Nederland. Laten de populisten en nationalisten zich verenigen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s