Nieuw

Linkse genderneuroten verontwaardigd om dresscode Noorse luchtvaartmaatschappij

facebook

Nieuwe richtlijnen van de grootste Scandinavische luchtvaartmaatschappij, die van alle werknemers eist dat zij zich aan een strikte genderspecifieke code houden, hebben bij linkse partijen de verontwaardiging gewekt over het feit dat zij geen voeling hebben met de hedendaagse trends, de gelijkheid ondermijnen en genderstereotypen versterken.

De Noorse luchtvaartmaatschappij heeft haar nieuwe dresscodehandleiding verdedigd, die door de linkse politici van het land als achterhaald is bestempeld.

De 22 pagina’s tellende dresscode, die onlangs onder het personeel werd verspreid, schrijft haar vrouwelijke werknemers voor om hakken van ten minste twee centimeter lang en make-up te dragen, terwijl het mannelijke werknemers verboden is om dit te doen, zo meldt de krant Verdens Gang.

Als vrouwen bij wijze van uitzondering platte schoenen willen dragen, moeten ze een doktersverklaring opstellen en deze om de zes maanden bijwerken. Vrouwen mogen ook maar twee ringen per hand dragen en geen enkele ring op hun duimen, en alle sieraden moeten van goud of zilverkleurig metaal zijn gemaakt. Geen nek- of juwelen met religieuze motieven zijn toegestaan.

De handleiding dringt er ook bij vrouwelijke werknemers op aan om oogmake-up en lichte foundation, een getinte vochtinbrenger of poeders te dragen. Valse wimpers zijn toegestaan, als ze er natuurlijk uitzien. Mannen mogen daarentegen helemaal geen make-up dragen, behalve om acne of blauwe plekken te bedekken.

De woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij, Astrid Mannion-Gibson, beweerde dat het uniform “neutraal en discreet” is.

“Ja, het stelt verschillende eisen aan mannen en vrouwen als het gaat om make-up, haar en ga zo maar door. Dit is ook gebruikelijk bij andere luchtvaartmaatschappijen”, verklaarde Mannion-Gibson. “Wij zijn een wereldwijde luchtvaartmaatschappij die passagiers van over de hele wereld met verschillende culturen en religies aan boord vervoert. Het is van vitaal belang dat het uiterlijk van onze bemanning niet beledigt of provoceert”, legde ze uit.

Bron:

Norwegian Airline Defends Gender-Specific Dress Code Amid Left-Wing Criticism

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1140 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

1 Comment on Linkse genderneuroten verontwaardigd om dresscode Noorse luchtvaartmaatschappij

  1. Jack vanderVeen // april 21, 2019 om 06:24 //

    bovengenoemde richtlijnen stoort gestoorde Linkse genderneuroten. Men had toch niet anders verwacht? Lynxzen zijn van nature reeds gestoord, dit komt het duideijkst tot uiting na hun adolescentieperiode. daarvoor is het nog niet zo ernstig en nog niet dominant aanwezig dat gestoordheidsgen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s