Nieuw

Italië: Populariteit van Salvini’s Lega blijft groeien – 36,9 procent is van plan om op Salvini te stemmen

De Lega van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, behaalt steeds meer support van de Italiaanse bevolking.

36,9 procent van de respondenten is van plan om bij de Europese verkiezingen op de partij van Salvini te stemmen, meldt de Corriere della Sera, waarbij gegevens van het IPSOS Instituut worden aangehaald.

De Lega en de Vijfsterrenbeweging vormen de regering in Italië. Bij de parlementsverkiezingen in maart 2018 kwam het uit op iets meer dan 17 procent, in de coalitie is het de junior- partner.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s