Nieuw

Imam-zoon Zouhair zou de Spanjaarden opblazen tijdens Pasen

Bron: freepic.com © natanaelginting

Een samenwerking tussen de Spaanse politie, de Spaanse veiligheidsdienst en de Marokkaanse veiligheidsdienst resulteerde in de arrestatie van de 23-jarige Marokkaan Zouhair El Bouhdidi voordat hij een bloedige slachtpartij kon uitvoeren op het jaarlijkse paasfeest in Sevilla, meldt El Espanol.

Sinds 9 april bevindt de moslim zich in zijn geboorteland Marokko. Woensdag werd hij in de hoofdstad Rabat gearresteerd. De veiligheidsdiensten vermoeden dat hij naar zijn thuisland is gereisd om de terroristische aanslag te plannen en ook om afscheid te nemen van familieleden.

Verder wordt vermeld dat hij van plan was om de springstof TATP, ook wel “de moeder van Satan” genoemd, bij de terroristische aanslag te gebruiken. Het is een explosief dat de afgelopen jaren in verschillende bloedige terroristische aanslagen is gebruikt, onder andere in Barcelona en Parijs.

Volgens de krant El Confidencial heeft Zouhair toegegeven dat hij een zelfmoordaanslag in de Spaanse stad heeft gepland. Ook is gebleken dat er afgelopen zondag een videoclip is verspreid in IS-groepen op de communicatie-app Telegram.

In de 1 minuut en 17 seconden lange clip kondigt een stem aan die wordt omschreven als “perfect Spaans dialect” dat er aanvallen tegen de paasviering in Spanje zullen plaatsvinden.

Zoon van imam
In de Spaanse krant staat dat Zouhair de afgelopen 14 jaar in Spanje heeft gewoond. Gedurende deze periode heeft hij ook aan een van de universiteiten van het land gestudeerd. Een ander opmerkelijk detail in Zouhairs achtergrond is dat hij de zoon is van Imam Abderrahim Bouhdidi, die in Sevilla werkt.

Verschillende hebben gereageerd op het feit dat Zouhair 14 jaar in Spanje heeft gewoond. Conservatief schrijver Paul Joseph Watson merkte in een Twitterbericht op dat de “integratie fantastisch functioneert”.

Bron:

Imam-sonen Zouhair skulle spränga spanjorer under påsk

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Imam-zoon Zouhair zou de Spanjaarden opblazen tijdens Pasen

 1. https://tora-yeshua.nl/2019/04/islampaasfeest-160-doden-kerken-en-hotels-sri-lanka/

  Niettemin, JHWH heeft in Yeshua het laatste woord !
  Chaq Pesach sameach,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 2. Het Zonnetje in huis. // april 21, 2019 om 19:22 //

  Stuur die verdwaasde naar china om heropgevoed te worden !

  Like

 3. Het Zonnetje in huis. // april 21, 2019 om 19:24 //

  Send him to china…to heal !

  Like

 4. ieznogoedh // april 22, 2019 om 16:32 //

  Geef hem een bommetje en laat hem zich in de zandwoestijn van zijn thuisland maar opblazen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s