Nieuw

CNN: Het Mueller-rapport ziet er slecht uit – voor Obama

Obama, screenshot YT

Het Mueller-rapport vond geen geheime samenwerking tussen Donald Trump en Rusland. Maar nu slaat het rapport terug tegen voormalig president Barack Obama, volgens CNN’s Scott Jennings.

Aanklager Robert Mueller vond geen enkel bewijs dat de campagne van Donald Trump met Rusland zou hebben samengezworen om de presidentsverkiezingen van 2016 te winnen.

Maar nu het volledige rapport is vrijgegeven, slaat het terug tegen voormalig President Barack Obama, zegt Scott Jennings op CNN zelf.

Hij schrijft dat het onmogelijk te ontkennen is dat het rapport er slecht uitziet voor Obama.

Volgens Jennings had Rusland al in 2014 betrokken moeten zijn bij de Amerikaanse democratie, zonder dat de toenmalige president er iets aan deed.

“Het Mueller-rapport stelt onomwonden vast dat Rusland zich in 2014 begon te bemoeien met de Amerikaanse democratie. In de komende jaren is de inspanning opgebloeid tot een krachtige poging om zich te mengen in de presidentsverkiezingen van 2016. De Obama-regering wist dat dit aan de gang was en deed toch niets”, schrijft hij in een artikel.

De CNN-journalist interpreteert het als een signaal dat Obama zich volledig richtte op het betrekken van Poetin bij de kerndeal met Iran, en er daarom voor koos om weg te kijken van de vermeende betrokkenheid van Rusland bij het Amerikaanse beleid.

Bron:

Mueller’s report looks bad for Obama

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on CNN: Het Mueller-rapport ziet er slecht uit – voor Obama

 1. skeeter // april 21, 2019 om 01:10 //

  Aan de schandpaal met die kaffer. Dat varken het veul op zijn kerfstok.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // april 21, 2019 om 01:20 //

  Scott jennings had ook het scalp verhaal bij fenixx gelezen en deed even een fotootje er bij zodat ie niet per ongeluk zijn scalp verliest

  Like

 3. Jack vanderVeen // april 21, 2019 om 08:58 //

  Obama? Nooit van gehoord.
  Nou vergeet ik nogal makkelijk zeer negatieve factoren die door mijn leven rollen.
  Mogelijk was hij er dan toch eentje van.

  Like

 4. Opmerkelijk dat de cases van het misdadige echtpaar Clinton nog helemaal niet met een russiagate verbonden worden. Het zou toch niet zo zijn dat de Clintons boven de Amerikaanse wet staan?
  https://www.globalresearch.ca/peter-comey-it-matters/5662487

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s