Nieuw

‘Steeds meer minderjarige Marokkaanse jongens naar Europa’

Als de Europese Unie geen sluitende afspraken maakt met de Marokkaanse regering om duizenden alleenstaande minderjarige jongens terug te laten keren naar hun land, zullen de problemen op termijn niet te overzien zijn.

Dat stelt Stichting Nidos, die de voogdij over de alleenstaande minderjarige vreemdelingen in Nederland heeft. „De jongens hebben hier geen enkel perspectief. Als ze op straat gaan zwerven vormen ze een prooi voor drugsdealers, pooiers en jihadisten”, zegt directeur Tin Verstegen.

De waarschuwing van het Nidos wordt gedeeld door andere organisaties die het aantal Marokkaanse jongens zien stijgen. Volgens Vluchtelingenwerk gaat het om „een kwetsbare groep” die vaak al voor de uitspraak van een asielprocedure in de illegaliteit verdwijnt.

NRC >>

Nee linkse tuigjournalist. Zij zijn niet de prooi, zij zijn niet kwetsbaar. Ze komen hier omdat ze weten dat ze hier de infidel straffeloos kunnen beroven en mishandelen en dat onze vijandige elite dat aanmoedigt, journalist uit de hel.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on ‘Steeds meer minderjarige Marokkaanse jongens naar Europa’

 1. Wat nou afspraken. In het vliegtuig en voor de kust van Marokko droppen. Of naar het land dat in het verleden hun kolonisator was. Wij hoeven toch niet met dat tuig opgescheept te worden.

  Like

 2. Horatius // april 20, 2019 om 11:12 //

  We stikken intussen in Nederland al van die ‘kwetsbare etnische minderheden’ dat bewijzen de statistieken op het gebied van de criminaliteit in alle mogelijke vormen.

  In een nek aan nek race nemen met name Marokkaanse en Antilliaanse jongeren een dominante positie in wat betreft de koppositie in die statistieken.
  Groepsverkrachtingen, plofkraken, drugshandel en het gedwongen prostitueren van minderjarige meisjes is hun specialiteit.

  Terugsturen is geen optie want bij een gedwongen terugkeer loopt men het risico gemarteld te worden en bovendien zijn Antilianen in het bezit van een Nederlands paspoort en Marokkaanse jongeren behoren nu eenmaal tot de stoottroepen van de islam en kunnen dus een beroep doen op het pact van Marrakesh.

  Nederland heeft in het verleden al vaak genoeg met de pet in de hand besprekingen gevoerd in Marokko om een aantal dringende problemen op te lossen maar heeft altijd aan het kortste eind getrokken. Ook op dit dossier maakt men geen schijn van kans en de talloze stichtingen – rijkelijk gesubsidieerd – varen er wel bij. Want al die jongeren zijn ‘uitermate kwetsbaar’ en hebben dus recht op een Wajonguitkering en op begeleiding van welzijnswerker of een hulpimam.
  Na een intensieve begeleiding komt men dan in aanmerking voor een baan als drugskoerier, loverboy of brandweerman met zeer speciale bevoegdheden bij het blussen van kerken etc.

  Mist men daarvoor de vereiste capaciteiten dan kan men altijd nog in dienst treden als fractiemedewerker van DENK.

  Levert bovendien meer op dan een Wajonguitkering.

  Like

 3. Claudia M. // april 20, 2019 om 11:57 //

  Hiddema zegt het: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=FF2V0gEsrYI
  Opsluiten, net zolang tot uit zichzelf terug willen!

  Like

 4. bedonderde burger // april 20, 2019 om 14:15 //

  Hoezo afspraken? Drop ze gewoon aan de kust! Het is hun troep dat moeten ze bij zich houden!

  Like

 5. Frans Gerards // april 20, 2019 om 14:43 //

  Joris Demmink had daar wel een oplossing voor amen met zijn OM kornuiten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s