Nieuw

Salvini: “Ik beslis over migranten aanlandingen”

Immigranten op het Westbahnhof in Wenen © Bwag [CC BY-SA 4.0], van Wikimedia Commons; Matteo Salvini - English: Ministry of the Interior - Italian: Ministero dell'interno [CC BY 3.0 it], via Wikimedia Commons; beeldcompositie door Info-DIREKT.

Vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini zei woensdag dat hij de bevoegdheid heeft om te beslissen over aanlandingen van migranten.

– De minister van Binnenlandse Zaken heeft nationaal gezag over de openbare veiligheid en moet aanlandingen goedkeuren. Ik heb alle bevoegdheid om te beslissen. De haven wordt toegewezen door de minister van Binnenlandse Zaken, of je het nu leuk vindt of niet, de Italianen betalen me om ze te beschermen en dat doe ik, zei Salvini, Liga’s partijleider, aan de staatszender Radio1 tijdens het programma ‘Radio anker’io’.

In een reactie te midden van de gemelde spanningen met leden van het leger en het ministerie van Defensie na een richtlijn van het ministerie van Binnenlandse Zaken die dinsdag was uitgevaardigd om illegale immigratie en terroristen aan te pakken die mogelijk uit het door oorlog verscheurde Libië kwamen , zei Salvini dat hij “geen tijd had om te reageren op controversen”.

Salvini zei ook dat het risico dat terroristen die migrantenboten vanuit Noord-Afrika infiltreren een “zekerheid” is.

– Daarom moet ik onderstrepen dat er in Italië geen landingen zijn toegestaan. Er zijn geen aankomsten zonder permissie. Dit jaar hebben we de aankomst over zee met 92% verminderd en het aantal doden en vermisten gehalveerd. Het is duidelijk dat een serieus en rigoureus beleid resultaten oplevert, zei hij.

Bron:

‘I decide on migrant landings’ – Salvini

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8220 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s