Nieuw

Rabbijn: “Islamisering van Europa een goede zaak”….

Baruch Efrati youtube

Rabbi Baruch Efrati is van mening dat joden zich moeten “verheugen over het feit dat Europa betaalt voor wat het ons honderden jaren lang heeft aangedaan door zijn identiteit te verliezen”. Hij prijst de islam voor het bevorderen van bescheidenheid en respect voor God.

Naarmate de bezorgdheid over het toenemende aantal moslims in Europa toeneemt, lijkt het erop dat niet iedereen zich zorgen maakt over deze kwestie, met inbegrip van een Israëlische rabbijn die het fenomeen zelfs toejuicht.

Rabbijn Baruch Efrati, een hoofd van de Yeshiva en gemeenschapsrabbijn in de nederzetting Efrat op de Westelijke Jordaanoever, is van mening dat de islamisering van Europa eigenlijk een goede zaak is.

“Met de hulp van God zullen de heidenen daar een gezonder leven aannemen met veel bescheidenheid en integriteit, en niet zoals het schijnheilige christendom, dat er zuiver uitziet maar fundamenteel corrupt is”, legt hij uit.

Rabbijn Efrati werd gevraagd om de kwestie te bespreken door een student van een oriëntaalse studie, die informeerde naar de houding van het jodendom ten opzichte van het proces dat Europa de afgelopen jaren heeft doorgemaakt.

Na de verkiezing van een hijab-dragende moslimvrouw tot burgemeester van de Bosnische stad Visoko voor het eerst in de geschiedenis van het continent, vroeg de student de rabbijn op de website van de Kipa: “Hoe bestrijden we de islamisering van Europa en geven we die terug aan de handen van christenen en gematigden?

Efrati schreef als antwoord dat de islamisering van Europa beter was dan een christelijk Europa om ethische en theologische redenen – als een straf tegen christenen voor het vervolgen van de Joden en het feit dat het christendom, in tegenstelling tot de islam, wordt beschouwd als “afgoderij” vanuit een halachistisch oogpunt.

“Joden moeten zich verheugen over het feit dat het christelijke Europa zijn identiteit verliest als straf voor wat het ons heeft aangedaan gedurende de honderden jaren dat we er in ballingschap waren”, verklaarde de rabbijn als de ethische reden voor het bevoordelen van moslims, en hij citeerde schokkende beschrijvingen uit de Rishonim-literatuur (geschreven door vooraanstaande rabbijnen die in de 11e tot 15e eeuw leefden) over pogroms en massamoorden van christenen op joden.

“Wij zullen de christenen van Europa nooit vergeven dat zij miljoenen van onze kinderen, vrouwen en ouderen afslachten…. Niet alleen in de recente Holocaust, maar door de generaties heen, op een consistente manier die alle partijen van het schijnheilige christendom kenmerkt”.

“Nu, verliest Europa zijn identiteit ten gunste van een ander volk en een andere religie, en er zullen geen overblijfselen en overlevenden zijn van de onzuiverheid van het christendom, dat veel bloed vergoot dat het niet zal kunnen verzoenen.”

‘Islam een relatief eerlijke religie’….
De theologische reden, volgens Rabbi Efrati, is dat het christendom – dat hij ziet als afgoderij – de neiging heeft “het normale leven te vernietigen en zich ervan te onthouden, terwijl het tegelijkertijd de bescheidenheid verliest”, omdat het “zich uitstrekt van radicaal kloosterleven tot radicale westerse losbandigheid”.

De Islam, voegde de rabbijn eraan toe, is “een religie die haar profeten verkeerd inschat maar relatief eerlijk is. Het onderwijst een beetje meer voor een stabiel leven van huwelijk en schepping, waar er een zekere bescheidenheid en respect voor God bestaat”.

Efrati oordeelde daarom dat “zelfs als we in een grote oorlog met de Arabieren in de regio over het land Israël zitten, de Islam nog steeds veel beter is als een heidense cultuur dan het christendom”.

Hij voegde er echter aan toe dat Joden moeten bidden dat de islamisering van het grootste deel van Europa niet schadelijk zal zijn voor het volk van Israël.

Bron:

‘Islamization of Europe a good thing’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1152 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

16 Comments on Rabbijn: “Islamisering van Europa een goede zaak”….

 1. Als hij geen moeite heeft met het islamiseren van Europa; dan heb ik ook geen moeite met het islamiseren van Israël 😉

  Like

 2. Nog meer Joden.
  Rabbi in Parijs is ook van mening dat de brand in de Notre Dame een wraakactie voor de Talmoedbrand in de 13e eeuw was.
  הכנסייה הנוצרית עולה באש/ הרב שלמה אבינר

  Like

 3. Raveltje // april 19, 2019 om 23:00 //

  Bidden dat de islam alleen de Joden ontziet, is hetzelfde dan bidden om de Christenen te doden
  Terwijl er Christenen waren die zich opofferen voor de Joden ook door de eeuwen heen
  Jezus zelf is het grootste voorbeeld.

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // april 20, 2019 om 08:05 //

  Gestoorden treft men aan binnen elke religie. Hier het bewijs.
  En blijkt ie niet gestoord, beter hem uit te zetten naar de Palestijnse gebieden. Dan stopt hij per direct met het verspreiden van zijn achterlijke visie.

  Liked by 2 people

 5. Alphons Mantel // april 20, 2019 om 08:26 //

  wanneer meldt hij zich bij het RIAGG/

  Liked by 2 people

 6. Open grenzen voor Israel graag.

  Liked by 2 people

 7. Dagroosje // april 20, 2019 om 10:00 //

  Met zijn “scherpe” visie ziet hij kennelijk over het hoofd dat zijn volk tegenwoordig massal uit de Europese steden aan het vluchten is..

  Like

 8. Jeanette K // april 20, 2019 om 10:16 //

  Respect voor god, hoe krijgtie het verzonnen?
  Respect is bedoeld voor MENSEN, niet voor verzonnen hersenkronkels zoals
  godsdienst en goden.
  Daar moeten al die ellendige reli-fundies het met de pasen maar mee doen.

  Liked by 1 persoon

 9. Jeanette K // april 20, 2019 om 10:44 //

  Waarom zijn b.v. Lodewijk Asscher en Job Cohen pro-islam?
  Waarom is de Nieuwe NSB qua ledental veel groter dan de NSB van 1935-1945.??
  http://web.archive.org/web/20130605183718/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index5d83.html?pagina=5521

  Like

 10. Verwarde man. De islam en het jodendom lijken veel op elkaar.

  Like

 11. Daniël // april 20, 2019 om 19:23 //

  Tot de Farizeeën en Schriftgeleerden zei Jezus: “Huichelaars!, adderengebroed!, Jullie lijken op witgekalkte graven, van buiten weliswaar mooi voor de mensen maar van binnen vol doodsbeenderen en onreinheid.” Zou deze zionistische onbenul toch stiekem dit deel van het evangelie hebben gelezen? Dat de ‘joden’ honderden jaren lang Europa uitgekieperd zijn, ligt geheel en al aan hun ongehoorzame, zieke en rebellerende geest. Want “laat mij het strootje uit uw oog verwijderen terwijl er, zie, een balk in uw eigen oog zit”. Deze lieden spreken zoals hun vader de Duivel spreekt. Walgelijk.

  Like

 12. Fransdo // april 20, 2019 om 23:18 //

  Wat een gestoorde idioot zeg. Maar als je gaat bidden dat de islamisering van het grootste deel van Europa niet schadelijk zal zijn voor het volk van Israël dan zit je dus voor de kat zijn kut te bidden Want Islam brengt meer schade toe dan u lief is, ook aan u.

  Maar wat is dat toch met die schijterds, het lijkt wel of iedereen moslims naar de mond loopt te praten. Hoe bang moet je zijn voor de ellende die je zelf hebt veroorzaakt. Maar ik zie de nodige lichtpuntjes omdat het lijkt alsof zelfs de NOS het licht heeft gezien. Die sprak althans heel afwijzend over die gelukzoekers in die AZC’s die op winkelrooftocht gaan. Jammer maar een beetje laat, waar zij nu opkomen ….. dat inzicht had ik 10 jaar geleden al. Zooooo jammer!!

  Like

 13. koddebeier // april 21, 2019 om 11:53 //

  Debiel ventje !

  Like

 14. Jack vanderVeen // april 24, 2019 om 10:43 //

  ALLE religieuze boeken lijken teveel op elkaar. Met vervloeken en verketteren probeert men de boze geesten (valse karakters) onder de mens te boeien.
  Helaas zijn er héél erg veel slechteriken onder ons

  Like

 15. Fransdo // april 24, 2019 om 23:51 //

  God must love crazy people because he created so many of them.

  Like

 16. De meeste geweld en pesterijen naar joden toe komt van moslims. Dus, meer immigranten uit het M.O. betekent meer geweld naar het joodse volk toe. Nou, ze zijn u dankbaar…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s