Nieuw

Negen jaar oud jongetje tot dodens toe gepest omdat hij blank was

De Britse nationalist Mark Collett vertelt in deze video over hoe de mainstream media zich doof en blind houdt voor pesterijen en intimidatie tegen jonge blanke Europeanen vandaag de dag.

In deze video beschrijft Mark Collet de tragische gebeurtenis over Aaron Dugmore, een Britse jongen van negen jaar die zelfmoord pleegde nadat hij gepest was omdat hij blank was. Dit is een verhaal dat weinig aandacht heeft gekregen in de massamedia, ondanks het feit dat het anti-blanken racisme een toenemend probleem is op de schoolterreinen van het Verenigd Koninkrijk.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Negen jaar oud jongetje tot dodens toe gepest omdat hij blank was

 1. Jack vanderVeen // april 20, 2019 om 07:56 //

  Ik zou denken: waarom hebben zijn ouders hem dan ook niet naar een witte school gestuurd? Maar ja, probeer die maar eens te vinden in West-Europa, in het bijzonder in Groot-Brittannië.
  Femke Halsema had misschien nog wel eentje geweten.

  Like

 2. Dagroosje // april 20, 2019 om 09:29 //

  Achteraf begrijp ik totaal niet al die heisa om uit de EU te treden. Hun probleem was toch dat zij geen zeggenschap over de migratie hadden? Voor mijn gevoel gaan ze met of zonder EU lidmaatschap naar de verdoemenis. Kip zonder kop politiek.

  Like

 3. @Dagroosje. Die hele Brexit was een non issue geweest als er geen moslims in Engeland zouden wonen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s