Nieuw

Media doodsbang dat woedende hordes door hen voorgelogen burgers hun scalp komen halen

De mensen willen journalisten dood zien.

Vorig jaar, toen er een schietpartij plaatsvond bij de Capital Gazette of Annapolis, Maryland en vijf werknemers werden vermoord, stonden hele menigten te juichen. Ze moesten massaal Twitter-bans uitvaardigen omdat de mensen gek werden van vreugde en om meer dode journalisten vroegen.

De mensen die voor de nepnieuwsindustrie werken hebben kwetsbare ego’s en kunnen niet omgaan met de gedachte dat miljoenen mensen ofwel actief willen dat ze doodgaan, ofwel dolblij zouden zijn als ze allemaal zouden sterven, of er simpelweg geen moer om geven.

Dus proberen ze die situatie te verhelpen met de enige middelen die ze hebben: meer censuur en een bewustwordingscampagne.

AFP:

De haat tegen journalisten die door populistische en autoritaire leiders worden opgeklopt, ontaardt in geweld over de hele wereld, waarschuwde de media waakhond Reporters Without Borders (RSF) donderdag.

En het aantal landen waar journalisten veilig kunnen werken daalt, zo blijkt uit de jaarlijkse World Press Freedom Index.

De vijandige houding van politieke leiders tegenover de media “heeft geleid tot steeds frequentere gewelddaden die een ongekend niveau van angst en gevaar voor journalisten in de hand hebben gewerkt”, voegde het rapport eraan toe.

Ze proberen alle schuld hiervoor bij Trump te leggen.

Maar Trump heeft natuurlijk helemaal niets gedaan om Journifa’s ego-trip-rampage te beteugelen sinds hij werd verkozen, ondanks de belofte iets te doen en de media constant aan te vallen wat tot een daverend applaus leidde tijdens de campagne. Trump heeft überhaupt niks gedaan behalve de ambassade naar Jeruzalem verplaatsten, de grenzen wagenwijd openzetten, en tientallen miljarden aan Israël overmaken en de Golanhoogte cadeau doen aan Israël, omdat eigenlijk Jared en Ivanka de president zijn.

De media beseffen hoe impopulair ze zijn. Ze realiseren zich dat als de situatie uit de hand blijft lopen en het tot een oorlogsscenario komt, ze kansloos zijn.

“Als het politieke debat verschuift naar een sfeer van burgeroorlog, waarin journalisten als zondebokken worden behandeld, dan is de democratie in groot gevaar,” zei RSF-hoofd Christophe Deloire.

De persvrijheid was in minder dan een kwart van de 180 landen die in de index zijn opgenomen in goede gezondheid, terwijl de Verenigde Staten naar de 48e plaats zijn gedaald.

De periode sinds de verkiezing van president Donald Trump in 2016 is een van de “donkerste momenten van de Amerikaanse journalistengemeenschap”, voegde het rapport eraan toe.

Ze zullen niet vermelden dat ze sinds het aantreden van Trump nog veel harder zijn gaan liegen dan ze voor die tijd al deden.

Ze zullen niet toegeven dat ze net betrapt zijn als de grootste leugenaars in de hele mediageschiedenis met hun verzonnen Russia-collusion.

Zij zullen niet vermelden dat Donald Trump gelijk had.

Ze graven hun eigen graven en halen uit naar de mensen die alleen maar toekijken hoe ze deze graven graven.

Ik zal geen er enkele traan om laten als rondzwervende bendes in Mad Max-stijl in de nabije toekomst op jacht gaan voor hun scalp.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1149 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

9 Comments on Media doodsbang dat woedende hordes door hen voorgelogen burgers hun scalp komen halen

 1. syberspees // april 20, 2019 om 01:56 //

  Tof shirt

  Like

 2. skeeter // april 20, 2019 om 05:10 //

  Bij Fox News hebben ze niets te vrezen….

  Liked by 1 persoon

 3. T-shirt besteld. LoL 😉 (23 dollar ga ik niet dood van)

  Like

 4. veni vidi foetsie // april 20, 2019 om 08:40 //

  …ik bestel liever het touw….

  Liked by 2 people

 5. Dagroosje // april 20, 2019 om 09:37 //

  En als de nepjournalisten het volk massaal bedriegen en op het verkeerde spoor zetten dan wordt de democratie door hen zeker nageleefd??

  Like

 6. Dus eerst sinds het aantreden van Trump beschuldigen de media hem van samenwerken met de Russen, dan belasting fraude dan proberen hem een smerige affaire in de schoenen te schuiven.
  Zelfs als alles bewezen is dat de media een smerige affakkelende methode hebben gefaket gaan ze toch door met, dat hij het onderzoek zou hebben willen beïnvloeden.
  Dat is geen media, dat is een politiek links gevecht met leugens en achterklap.
  Nu de een na de andere krant en TV zender zich in het nauw gaan voelen worden ze angstig en dan zou het wel erg zijn als die media figuurlijk een kopje kleiner gemaakt zal worden.
  Hoe eng kan je zijn?
  In NL loot het ook een keer uit de hand en als dan een Pauw of Jinek een keer aangepakt worden moeten ze ook niet janken.

  Liked by 1 persoon

 7. Daniël // april 21, 2019 om 10:11 //

  Zie https://www.bitchute.com/channel/johnmark/

  John Mark, aanrader!

  Liked by 1 persoon

 8. Ik wil ook dat die liegende hoernalisten sterven.

  Like

 9. Haha, bedankt voor deze website.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s