Nieuw

IS-gekoppelde jihadisten dreigen met toekomstige terreuraanslagen op de Notre Dame

Foto Twitter.

Jihadisten die verbonden zijn aan IS hebben opnieuw een dreigende afbeelding van de Notre Dame in vlammen gepubliceerd, met de dreiging: “Wacht op de volgende”.

De extremistische mediagroep publiceerde de illustratie met vlammen voor de klokkentorens van de Parijse kathedraal die de brand van maandag overleefde.

Er zijn geen aanwijzingen dat de brand in verband staat met terrorisme, maar veel moslims en IS-aanhangers hebben genoten van de brand in het 850 jaar oude monument, een symbool van de westerse beschaving.

De laatste afbeelding, onthuld door terreurmonitoren van de SITE-inlichtingendienst, wijst op een mogelijke aanval van IS-georiënteerde militanten in de toekomst.

Bron:

ISIS fanatics warn of a future attack on fire-ravaged Notre Dame in online poster depicting the cathedral up in flames once more

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s