Nieuw

US Attorney General: Geen collusie met Rusland

De Amerikaanse procureur-generaal William Barr heeft bevestigd dat de Special Counsel, na een “grondig onderzoek”, geen samenwerking tussen de Donald Trump Campaign en Rusland heeft gevonden. De samenzweringstheorieën werden voor eens en voor altijd ontkracht. Schandalig dat ze zo lang werden gepusht door anti-Trump-activisten die zich als journalisten voordoen.

Sprekend vandaag voorafgaand aan de publicatie van het Mueller rapport, zei Barr: “De speciale raadsman vond geen bewijs dat een Amerikaan, met inbegrip van iedereen geassocieerd met de Trumpcampagne, samenzwering of coördinatie met de Russische regering had.

Hij voegde eraan toe: “De speciale raadsman vond geen medeplichtigheid door Amerikanen.”

In plaats van de problemen aan te pakken, hebben de tegenstanders van Donald hun tijd verspild met een belachelijke complottheorie.

Bron:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s