Nieuw

Spanje ‘redden’: Vox stevent af op winst

Santiago Abascal (Vox) - Foto: Facebook

Extreemrechts komt na de verkiezingen op 28 april vanuit het niets met 30 tot 40 zetels in het Spaanse parlement, zeggen de peilingen.

Achter het plan voor de ‘eenheid van Spanje’ komen de andere programmapunten van Vox. Alle migranten zonder papieren moeten gedeporteerd worden, en zij die een delict begaan ook. Iedereen moet een wapen kunnen hebben ‘om zijn huis te beschermen’. Homohuwelijk en abortus moeten verboden worden, net als partijen die tegen de eenheid van Spanje zijn.

De Morgen >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Spanje ‘redden’: Vox stevent af op winst

 1. Dagroosje // april 18, 2019 om 16:15 //

  Godzij dank, dat in elk Europees land staat een partij op die nog enig liefde voor zijn land koestert. In Spanje wordt het ook al tijd dat de zich zelfverrijkende gevestigde partijen een toontje lager gaan zingen. Vox kan weliswaar niet deelnemen aan een TV debat, (hoe bedoel je
  democtratie) maar het volk is wakker en de geest kan niet meer terug in de fles..

  Hopelijk zal er het West Europeese volk een voorbeeld aan nemen en massaal naar de stembussen gaat om de huidige machtwelluste, totaal naarblinksgeschoven marxistische europaverraders zonder enige toekomstvisie naar de weg van de definitieve uitgang gaat begeleiden.

  Like

 2. Mooi weet ik in welk land ik een wapen kan gaan kopen.

  Like

 3. Arjan Mulders // april 18, 2019 om 21:08 //

  Spanje is zowiezo makkelijker dan NL. Bij de wapenwinkel is een busje pepperspray echt geen probleem.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s