Nieuw

Pakistan klaar om 500.000 werknemers naar Roemenië te exporteren tegen 2020

Pakistan lijkt bereid om tegen 2020 meer dan 500.000 werknemers naar Roemenië te exporteren, aldus het Pakistaanse ministerie van Pakistaanse Overzeese Ontwikkeling van Personeelszaken en Pakistanen, geciteerd door Associated Press of Pakistan (APP).

De aankondiging kwam als reactie op een aanbod van de Roemeense ambassadeur in Pakistan, Niculaie Goia.

Goia besprak met Sayed Zulfikar Abbas Bukhari, een speciale assistent van de eerste minister voor de ontwikkeling van Pakistanen en Human Resource Development in het buitenland.

Volgens APP, zei de Roemeense ambassadeur dat Roemenië maar liefst één miljoen buitenlandse werknemers zou zoeken als gevolg van een ernstige personeelscrisis.

“Roemenië is bereid om tegen 2020 meer dan 0,5 miljoen Pakistaanse werknemers in te voeren vanwege een tekort aan personeel in eigen land”, zo informeerde de gezant de speciale assistent.

De Roemeense ambassadeur zei dat de Roemeense arbeidsmarkt van zijn land een groot aantal vacatures voor Pakistanen in verschillende sectoren biedt, waaronder IT, bouw of gezondheid.

Beide ambtenaren hebben gesproken over een mechanisme voor een veilige en betrouwbare export van geschoolde, semi- en ongeschoolde Pakistaanse arbeidskrachten naar Roemenië.

De Roemeense ambassadeur zei dat Roemenië zo’n 40.000 buitenlandse chauffeurs nodig heeft en klaar is om chauffeurs uit Pakistan in te voeren.

De Roemeense regering probeert de personeelscrisis op veel gebieden van de economie te verminderen door buitenlandse werknemers in te voeren en heeft onlangs een memorandum met Vietnam ondertekend om meer Vietnamese werknemers te ontvangen.

Bron:

Pakistan ready to export 500,000 workers to Romania by 2020

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Pakistan klaar om 500.000 werknemers naar Roemenië te exporteren tegen 2020

 1. Het volgende Zweden.

  Like

 2. Wat is dat voor onzin. Geen vluchtelingen willen op nemen. Maar wel die vieze kerrie vreters. En laat die criminele Roemenen dan ook lekker terug gaan naar eigen land.

  Like

 3. Johan P // april 19, 2019 om 01:20 //

  Ze kunnen ook Grieken of Spanjaarden opnemen, landen met een cultuur die in ieder geval dichterbij staat en waar ook een hoge werkloosheid heerst.
  Waarom zou je vredesnaam moslims binnen willen halen? En dan nog wel Pakistanen, de groep waar neef/nicht huwelijken nog meer voorkomt dan in Saudi Arabie.

  Liked by 1 persoon

 4. West Europa is vol Roemeense uitvreters en nepbedelaren en krijgt ook via Roemenië de tuig uit Pakistan, geloof niet dat ze daar voor 200 € pm willen werken.

  Like

 5. Jack vanderVeen // april 19, 2019 om 06:10 //

  Het scheelt wel in de eenvoud van huizenbouw voor die geiten en sikhen. Hoeven geen sanitaire voorzieningen in huis en douches is des duivels.
  Die schijten waar ze lopen, Europese tot 18e eeuw cultuur.
  Maar verder kunnen we in Europa niks aanvangen met die geiten en sikhs. Evenals met die Roemenen.

  Like

 6. koddebeier // april 19, 2019 om 15:24 //

  Werknemers ????????? Bezetters bedoelen ze zeker.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Pakistan klaar om 500.000 werknemers naar Roemenië te exporteren tegen 2020 – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s