Nieuw

Koosjer nationalisme: een valse Messias

De Spaanse media besteedden onlangs veel aandacht aan de relatief nieuwe rechtspopulistische partij VOX. Deze in 2013 opgerichte partij behaalde onlangs een forse overwinning bij de regionale Spaanse verkiezingen in Andalusië. VOX wil een restrictief migratiebeleid en haalt uit naar andere linkse hobby’s zoals het homohuwelijk.

Auteur: N.Arcist

De opkomst van VOX was tegen het zere been van de Partido Popular (PP), die feitelijk gezien al decennia het monopolie heeft op rechtse politiek in Spanje. PP is overigens vergelijkbaar met de VVD en – op het gebied van migratie en cultureel verval – net zo waardeloos.

De opkomst van VOX komt dus niet geheel als verassing. Toch is er iets vreemds aan de hand: de financiering van de partij. VOX zou tonnen hebben ontvangen van een Iraanse dissidente beweging, de Nationale Raad van het Iraanse Verzet (NCRI). De NCRI is gevestigd in Frankrijk en verzet zich al tegen het bewind van de Ayatollahs sinds de tijd van Ruhollah Khomeini.

DE NCRI is nauw verbonden met een andere dissidente groepering: de Iraanse Volksmoedjahedien, oftewel MEK. Anderen zien de NCRI en de MEK zelfs als één en dezelfde organisatie.

De Iraanse dissidente beweging heeft machtige vrienden. Zo werkt men nauw samen met Israël om de Iraanse regering te destabiliseren. Israël traint, financiert en levert wapens aan MEK-terroristen. De groepering voerde vele aanslagen uit, onder meer een hele serie liquidaties op Iraanse kernwetenschappers.

Ook John Bolton, de Amerikaanse Nationaal Veiligheidsadviseur en ‘Bewaker van Zion’, is nauw betrokken bij deze Iraanse dissidente beweging. Bolton beloofde zelfs een revolutie in Iran:

De argumenten tegen Iran zijn voorspelbaar. De Ayatollahs in Teheran zijn ondemocratisch, steunen terrorisme, bezitten illegale kernwapens en onderdrukken vrouwen en homoseksuelen. Op één na zijn al deze argumenten toe te passen op landen als Saudi-Arabië, maar dat is nou
eenmaal onze ‘bondgenoot’. En als illegale kernwapens de wereldvrede bedreigen, dan moeten de Verenigde Staten niet Irak (onder valse voorwendselen) binnenvallen, maar Israël.

Maar wat heeft dat alles te maken met de Spaanse populistische partij VOX?

Sinds het overlijden van generaal Franco is er in Spanje geen invloedrijke rechtspopulistische partij meer geweest. Vanuit anglo-zionistisch perspectief was er dus een machtsvacuüm aan de rechterzijde van het Spaanse politieke spectrum, die nu is opgevuld door een partij loyaal aan Israël en zijn marionetten in Washington.

Waar hebben we dat eerder gezien?

– In Nederland, in de vorm van de PVV. Geert Wilders reisde talloze malen naar Israël, heeft een Joodse vrouw, wordt gefinancierd door Amerikaanse Joden, heeft Likoed-leden in zijn partij en lag onder de loep bij de AIVD wegens vermeende dubbele loyaliteit.

In Frankrijk, waar Front National-leider Marine Le Pen haar eigen vader Jean-Marie Le Pen uit de partij zet. Zo poogde zij af te rekenen met het ‘antisemitische’ verleden van het Front National.

In het Verenigd Koninkrijk, waar UKIP slaafs alle Israëlische eisen opvolgt.

– In Zweden, waar de Zweden Democraten vrijwel alle pro-Israël retoriek overnemen.

– In Brazilië, waar de nieuwe president Jaïr Bolsonaro zijn eerste staatsbezoek aan Israël brengt. Een zeer opmerkelijke keuze voor de president van een Latijns-Amerikaans land.

– In de Verenigde Staten, waar Donald Trump haast geen enkele verkiezingsbelofte nakomt, maar in plaats daarvan alles doet om Israël te behagen.

Ziet u Forum voor Democratie als alternatief op de PVV? Vergeet het maar.

Geen enkele van de bovenstaande partijen heeft ooit iets bereikt om de val van het westen te voorkomen. Sterker nog, ze staan echte nationalistische partijen in de weg. Het zijn niets meer dan bliksemafleiders die een ware volksopstand moeten voorkomen.

Zelfs oprechte nationalistische partijen, zoals het Hongaarse Jobbik, vielen ten prooi aan subversie. De Duitse NPD werd geneutraliseerd.

Nick Griffin, oud-leider van de Britse BNP, legt uit hoe dat in zijn werk gaat:

De speech van Griffin, afkomstig uit 2013, bleek tevergeefs. Anno 2019 is de partij een schim van wat het ooit was. Desalniettemin moeten we lering trekken uit zijn waarschuwing.

Opkomende nationalistische partijen worden na verloop van tijd benaderd door – hoofdzakelijk Joods-Amerikaanse – lobbyisten, afkomstig uit de neoconservatieve hoek. Die stellen twee duidelijke eisen voor financiering: richt je alleen op het bekritiseren van de islam en moslims, en zie de misdaden van bankiers door de vingers.

N.Arcist

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8220 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Koosjer nationalisme: een valse Messias

 1. Frans Gerards // april 18, 2019 om 16:13 //

  Als ik het goed begrijp is N. Narcist behoorlijk antisemitisch op het walgelijke af. Je kan of hoeft het niet met alles van Israël eens te zijn, maar dit is toch het enige land in de regio waar ik wel zou kunnen wonen. Maar als je een diepgewortelde haat tegen Joodse mensen hebt zoals jij.???

  Like

 2. Dat is geen argument Frans

  Like

 3. @Frans Gerards // april 18, 2019 om 16:13

  Als je geen joods DNA hebt, kom je er niet in om te gaan wonen.

  Like

 4. “Je kan of hoeft het niet met alles van Israël eens te zijn”… Maar je levert geen kritiek op Israël (of Joden) want dat stel ik gelijk aan walgelijk antisemitisme.

  Op de schouders van moslims met de islamofobie-tour meeliften.

  Liked by 1 persoon

 5. KOOSJER NATIONALISME: DE LANGE ARM VAN HET WERELDZIONISME (Bijgewerkte versie II – 2018)

  Hoewel voor veel kameraden deze koosjer nationalisten op het eerste gezicht bepaalde raakvlakken met onze agenda lijken te hebben, is niets minder waar! Als we ons erin verdiepen waar deze koosjer nationalisten nu eigenlijk voor staan en wat zij representeren, komen wij erachter dat wij hen tot de grootste vijanden van ons volk moeten rekenen. Zij zijn geen tegenstanders van het wereldzionisme, maar juist de pleitbezorgers ervan!

  Meer hier ; https://logr.org/rvfnederland/2018/08/11/koosjer-nationalisme-de-lange-arm-van-het-wereldzionisme-bijgewerkte-versie-2018/

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s