Nieuw

Facebook bans far-right groups including BNP, EDL and Britain First

Nick Griffin

Years after the company first dismissed fears it was empowering extremists, Facebook has permanently banned a number of far-right organisations and individuals including the British National party (BNP), the English Defence League (EDL) and Britain First .

The ban, which came into effect at midday on Thursday, extends beyond the groups and individuals specifically cited as hate organisations: posts and other content that “expresses praise or support” for them will also be banned, as will users who coordinate support for the groups.

The Guardian >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.110 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (631 Articles)
Remigratie-activist | White Supremacist

2 Comments on Facebook bans far-right groups including BNP, EDL and Britain First

  1. Het wordt tijd voor een alternatief voor Facebook.

    Like

  2. Alphons Mantel // april 19, 2019 om 09:23 //

    is dit nu echte vrije meningsuiting? lijkt meer op censuur

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s