Nieuw

EU-verkiezingen in aankomst – Duitse CSU-minister: Illegale immigranten gevangennemen en naar huis sturen

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) wil nu de immigratie in het land aanscherpen en voorkomen dat illegale immigranten binnen de grenzen blijven.

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer heeft een plan gepresenteerd om de uitzetting van asielzoekers die geen asielredenen hebben en die niet langer het recht hebben om in Duitsland te blijven te vergemakkelijken.

– Als iemand moet worden uitgezet, zullen we hem in hechtenis nemen, zodat hij tijdens de deportatie-periode niet verdwijnt, zegt Seehofer.

Hij wil onder andere 1000 deportatie-cellen zien – in gewone gevangenissen. Asielzoekers moeten echter gescheiden worden gehouden van andere gevangenen.

Deze maatregelen zijn specifiek gericht op mensen die “alle wettelijke mogelijkheden voor het verkrijgen van asiel hebben uitgeput”.

Duitsland is er vorig jaar in geslaagd om ongeveer 22.000 illegale immigranten uit te zetten, maar dit komt overeen met slechts iets meer dan een tiende van alle immigranten die geen recht hebben om in het land te verblijven.

Naar verluidt zou het plan van Seehoffer steun van de regering hebben gekregen. In sommige fracties wordt echter geprotesteerd, die beweren dat zijn regels in strijd zijn met de rechtsbeginselen. De linkse partijleider Bernd Riexinger beschuldigt Seehofer ervan dat hij als “sheriff in het wilde westen” optreedt en vindt dat hij in plaats daarvan prioriteit moet geven aan de huur- en wooncrisis in het land.

Bron:

Germany Hammers Out Tough New Rules to Deport Failed Asylum Seekers

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on EU-verkiezingen in aankomst – Duitse CSU-minister: Illegale immigranten gevangennemen en naar huis sturen

  1. Jack vanderVeen // april 19, 2019 om 06:04 //

    1/10 van het aantal dat uitgezet dient te worden. Volgens mij 1/100, tenminste wanneer men de verzetprocedures tegen uitwijzing verkort tot één maand.

    Like

  2. Alphons Mantel // april 19, 2019 om 09:29 //

    beter laat dan nooit; wat zijn de kosten voor de belastingbetaler?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s