Nieuw

“Eindelijk” – Zweedse linkse journalist verheugt zich over Notre Dame brand

Foto Twitter.

De Zweedse linkse journalist Alex Schulman reageerde op de Notre Dame brand met het woord “eindelijk”, naast een reeks van lachende emojis.

Schulman schrijft voor Expressen, een liberaal dagblad in Zweden. Ironisch genoeg schreef hij eerder een stuk waarin hij rouwde om het verlies van waardigheid en fatsoen in de manier waarop mensen elkaar behandelen.

Hij staat erom bekend dat hij politiek correcte verhalen vertelt, maar niet als het gaat om het tonen van sympathie voor christenen, wat blijkbaar een grote grap is.

De post, die op Instagram-pagina van de 43-jarige werd geplaatst, leidde tot een golf van boze reacties.

“Eindelijk? Is dit waar je naar verlangde? Dat een kathedraal moet opbranden? Ik hoop dat dit een misverstand is”, tweette onderzoeksjournalist, filmmaker en activist Nuri Kino.

“Zou de heer Schulman hetzelfde doen als een moskee afbrandde?’ vroeg een andere respondent. “Je bespot gelovigen van het christelijk geloof, je bespot een hele natie en een hele stad.

Bron:

Paul Joseph Watson >>

De respondent die zich afvroeg of Schulman hetzelfde zou doen als een moskee afbrandde, had beter kunnen vragen of Schulman hetzelfde zou doen als een synagoge af zou branden. Schulman is namelijk geen moslim en ook geen Zweed al heeft hij misschien een paspoort.

En net als gisteren schrijft Watson er hard overheen.

Schulman heeft zijn Instagram inmiddels privé gezet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on “Eindelijk” – Zweedse linkse journalist verheugt zich over Notre Dame brand

 1. Expressen is eigendom van de Joodse familie Hirschel (alias Bonnier) en een broeinest van rooie landverraders.

  Like

 2. Links en fatsoen, links en waardigheid. Dat zijn echt geen zaken die samen gaan. Kijk maar in Nederland waar al die overcomplete PvdA politici mooie baantjes krijgen. Dijsselbloem is weer de volgende in het lijstje. En het barst van de PvdA burgemeesters. En in bijna al die steden gaat het mis.

  Liked by 2 people

 3. Hij is niet links. Hij is van de Tribe.

  Like

 4. Bij de naam gaat een belletje rinkelen.

  Like

 5. koddebeier // april 19, 2019 om 15:27 //

  Wederom duidelijk : Links is een ernstige hersenafwijking en zeer besmettelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s