Nieuw

Canadese moslim-politica zegt dat de brand van Notre Dame een goddelijke vergelding was – dreigt openlijk met verdere brandstichtingen

Foto: qs.ca

De brand in de Notre Dame is een goddelijke vergelding. Frankrijk werd gestraft voor het verbieden van de volledige sluier. Dit schrijft Eve Torres, een moslimpolitica uit Quebec. Het antwoord op die provocatie is nu gegeven.

Eve Torres is een moslima, politica en lid van de Solidaire Gemeenschap (QS) in Quebec, Canada. Voor haar is de brand in de Notre Dame een goddelijke vergelding, het antwoord op het in 2010 in Frankrijk ingestelde versluieringsverbod. Volgens Torres had dit verbod de toorn van Allah uitgelokt, en de brand was het resultaat van deze toorn.

Torres gaat nog verder in haar opmerkingen en dreigt openlijk met verdere aanvallen van deze aard: “Ik zou brandweerlieden in de Basilica Notre-Dame in Montreal laten slapen,” schrijft ze. De verklaring impliceert dat het ook mogelijk zou zijn om daar een brandstichting uit te voeren, net zoals het op het nippertje kon worden voorkomen in de St. Patrick’s kathedraal in New York City.

QS mede-woordvoerder Manon Massé probeerde in de naloop van de opmerkingen van Torres de tsunami van verontwaardiging glad te strijken. Zij, Massé, distantieerde zich van zulke smakeloze uitspraken. Ze was erg bezorgd over de toon die Torres hier liet horen.

Ook Torres, die wereldwijd door moslims in de sociale netwerken wordt gevierd voor haar woorden, moest anderzijds, zoals veel andere mensen ook hadden geïnitieerd, een ware shitstorm ondergaan. Halfslachtig en met weinig geloofwaardigheid, probeerde ze nu, na te zijn teruggefloten door haar woordvoerster, haar omissies te presenteren als een “grap”.

Bron:

Canada: Muslim politician says Notre Dame fire was divine retribution, firefighters should sleep in local church
Muslimische Politikerin bezeichnet Brand von Notre Dame als göttliche Fügung
Incendie de Notre-Dame: Manon Massé se distancie d’Eve Torres

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Canadese moslim-politica zegt dat de brand van Notre Dame een goddelijke vergelding was – dreigt openlijk met verdere brandstichtingen

 1. Frans Gerards // april 18, 2019 om 16:18 //

  moslims moeten in moslimlanden blijven, daar kunnen ze hun haat op elkaar botvieren zoals 1400 jaar het geval is al

  Like

 2. Dat zoiets daar in de politiek zit,,men zou haar om die uitspraak gelijk een schop onder haar moslimkont moeten geven ,komt ze nog geen vijf minuten later met,ik heb het zo niet bedoeld ,
  geen woorden voor dit smerig stuk vreten

  Like

 3. Ik snap best dat Amerikanen hun neus op halen voor Canadezen en ze als debiel bestempelen.
  Hun gelijk is maar weer eens gebleken.

  Like

 4. Deze wezens (moslims) zijn ziek. Ongelooflijk dat die linkse sukkels hier denken dat integratie moet kunnen. Moslims zullen nooit en te nimmer integreren in een westerse samenleving. Volgens hun geloof is het verplicht de ongelovigen te haten en uit te roeien. Hoe naïef kun je zijn. Gelukkig is het westen langzaam op weg dit in te zien.

  Like

 5. Jack vanderVeen // april 19, 2019 om 05:39 //

  Frans Gerards, jouw opmerking lokt alleen nog meer onheil uit. Zowel van links naar rechts als omgekeerd. Allen dienen zich te distantiëren van hetgeen gebeurd is. Waarbij uit NIETS blijkt dat enig moslim iets met deze brand in de Notre Dame van doen heeft.

  En dat mens, moslim is zij ABSOLUUT NIET, evenals vele anderen die geweld boven vrede stellen en gaarne anderen ophitsen om hun medemensen te verwonden of te doden.
  ALLAH bemoeit zich met niets van het aardse, laat ons hier maar rondstriemelen. Doen we goed > een plus, doen we slecht > een streep. Na ons leven hier krijgen we de rekening vanzelf gepresenteerd.
  En al dat domme ganzen gedoe van katholieken, moslims, etc etc voor “gelovigen” met: Allah’s daden en tekens op aarde. Dat zijn immense fantasten die hun pilletje voor die dag nog niet geslikt hebben.

  Like

 6. Haim Ahmed Emmet // april 19, 2019 om 15:21 //

  Jack vanderVeen moet zelf een pilletje realiteit slikken. heet u nu Mohammed of Jack?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Canadese moslim-politica zegt dat de brand van Notre Dame een goddelijke vergelding was – dreigt openlijk met verdere brandstichtingen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s