Nieuw

Notre Dame architect: “Het was wel erg snel”

Klik foto voor video.

“Het zijn heel veel balken om te ontbranden.”

De vorige architect voor de restauratie (2000-2013), Benjamin Mouton , verklaart op 16 april op de televisiezender LCI dat hij niet het brandverloop begrijpt. Ten eerste zijn alle elektrische installaties onlangs vervangen en beveiligd, en ten tweede waren er 24 uur per dag twee brandwachten in de kerk aanwezig voor het geval als het alarm afgaat. Tot slot zegt hij:

“Achthonderd jaar oude eik brandt niet zo snel. Het is dicht en hard als steen. Iedereen die net als ik al jaren brandhout voor een tegelkachel aanmaakt, hakt en in een tegelkachel verbrandt, weet hoe eikenhout is. Het is moeilijk te ontsteken en als het uiteindelijk brandt, duurt het de hele nacht, dus je wordt wakker in een warm huis. Het is zwaar en er zitten veel calorieën in.

De architect is gemystificeerd, maar heeft geen idee hoe het kon gebeuren. Al met al stapelen de indicatoren voor een lowtech terroristische aanslag zich op. De waarheid kan niet bijzonder moeilijk vast te stellen zijn. De Fransen moeten dat eisen.

Persoon en flits op het dak voor het vuur:

Notre Dame brand: Een enorm cadeau voor het Franse volk:

Bron:

Notre-Dame arkitekt: “Det var meget hurtigt”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Notre Dame architect: “Het was wel erg snel”

 1. Directe video:

  Like

 2. Jack vanderVeen // april 19, 2019 om 05:48 //

  Een oude schuur is niet makkelijk te blussen wanneer ze in vuur en vlam staat. Zeker niet die zogenaamde godshuis schuren c.q. kerken en kathedralen.
  Ik vraag mij wel af in hoeverre deze man ongelijk heeft. Dat hartstikke droog hout, wanneer het eenmaal fikt, blijft het gaan. Maar inderdaad: hoe kon de fik erin komen?
  Uiteraard komt er een diepgaand onderzoek inzake de vorige restauratie en de huidige, waarbij vurenhout voor eikenhout verkocht en verwerkt is.
  Lijkt mij allemaal net iets logischer dan om anderen te beschuldigen van opzet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s