Nieuw

Onderzoek: Amerikanen zien een niet-blanke VS als een achteruitgang

Bijna de helft van de blanke bevolking van het land ziet een niet-blanke samenleving als een bedreiging voor de Amerikaanse waarden.

Volgens een onderzoek van het Pew Research Center zien veel blanke Amerikanen niet-blanken als een bedreiging voor de Amerikaanse waarden. Volgens het onderzoek is namelijk 46% van de blanke Amerikanen van mening dat een Verenigde Staten waar niet-blanken in de meerderheid zijn de Amerikaanse cultuur, haar gebruikswijzen en waarden aantast.

Onder zwarten was dat 18 procent en onder Latijns-Amerikanen 25 procent.

Het onderzoek toont over het algemeen een pessimistische kijk op de toekomst onder de bevolking. De Amerikanen verwachten onder andere een hogere overheidsschuld, een grotere kloof tussen rijk en arm, werkloosheid als gevolg van technische automatisering, duurdere gezondheidszorg en meer terroristische aanslagen.

Bron:

Looking to the Future, Public Sees an America in Decline on Many Fronts

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s