Nieuw

Nigel Farage’s nieuwe partij de grootste in peiling voor EU-verkiezingen

Foto: Nigel Farage. Bron: Wikimedia Commens. Auteur: Gage Skidmore.

Slechts een paar maanden nadat Nigel Farage aankondigde dat hij een politieke comeback maakt met de nieuwe Brexitpartij is het nu met een ruime marge voor de tweede op de eerste plaats in een peiling voor de EU-verkiezingen in mei .

Begin februari kondigde Farage zijn comeback aan en reeds in de eerste 48 uur registreerde Farage 35.000 Britten als leden van de Brexitpartij. Als de Britse regering er niet in slaagt om aan de eis van de bevolking om de EU geheel of gedeeltelijk te verlaten te voldoen, heeft Farage beloofd alles in het werk te stellen om dit recht te zetten.

Volgens een onderzoek van Yougov krijgt de Brexitpartij steun van 27 procent van de Britten met Labour op de tweede plaats met 22 procent en de Conservatieven op de derde plaats met 15 procent. Farage kan met andere woorden de sensatie van 2014 herhalen, toen hij als UKIP-leider de Britse EU-verkiezingen won.

– We zullen de politiek voor altijd veranderen, zei Farage toen hij de partij lanceerde en nu streeft hij naar een “democratische revolutie”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Nigel Farage’s nieuwe partij de grootste in peiling voor EU-verkiezingen

  1. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s