Nieuw

Nieuw Zweeds vonnis opent voor strafrechtelijke immuniteit voor immigranten

NIEUWE PRAXIS: Immigranten die geen Zweeds spreken, kunnen zich aan hun straf onttrekken omdat de wetten in het Zweeds zijn geschreven, beslist het Hof van Beroep in Göta. Foto: © Fria Tider.

Het Zweedse Hof van Beroep van heeft geconcludeerd dat sommige wetten alleen van toepassing zijn op degenen die de Zweedse taal begrijpen. Door middel van een sensationeel richtinggevend vonnis stelt men zich daarmee open voor uitgebreide strafrechtelijke immuniteit voor onder andere asielzoekers.

Net als de rechtbank spreekt het Hof van Beroep een frauderende immigrant vrij met het argument dat hij de wetgeving niet heeft kunnen lezen – omdat deze in het Zweeds is geschreven.

Het Gerechtshof van Göta stelt zo het vonnis van de rechtbank vast tegen de 43-jarige moslimman uit Jordanië die eerder beschuldigd werd van verhuizing naar Jordanië zonder kennisgeving aan de Zweedse Sociale Verzekeringsmaatschappij.

In totaal ontving de man in de tijd dat hij met zijn drie kinderen in Jordanië woonde 24.000 euro aan verschillende onterechte bijdragen.

Bron:

Ny dom öppnar för åtalsimmunitet för invandrare
Dålig svenska friar 43-årig Kalmarbo från grovt bidragsbrott

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8230 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Nieuw Zweeds vonnis opent voor strafrechtelijke immuniteit voor immigranten

 1. Jack vanderVeen // april 17, 2019 om 21:47 //

  een luide hint aan alle criminelen die de zweedse taal miet machtig zijn: ga als (il)legale migrant naar zweden en aldaar de crimineel uithamgem. U bent dan niet vogelvrij maar volledig vrij om te doen wat u wilt en laten hoeft u niets.

  Like

 2. Fransdo // april 17, 2019 om 23:12 //

  De Zweedse Rechtspraak begint Nederlandse vormen aan te nemen en dat is geen compliment voor Nederland. Hier vervolgt men ook alleen naar politieke voorkeur.

  Like

 3. De “weg met ons club”slaat steeds verder door ,en noemen mensen die nog realistisch zijn populisten ,de menigte die al die onzin niet meer plkt wordt gelukkig steeds groter .

  Like

 4. Idd, gelukkig dat de mensen héél langzaam wakker beginnen te worden. Ik hoop alleen dat de namen van de huidige landverraders ergens vastgelegd zijn/worden.

  Like

 5. Laten we ons allemaal heftig gaan misdragen in Zweden, we spreken de taal toch niet…..dus.

  Like

 6. christ Kanters // april 18, 2019 om 10:36 //

  Verplicht integreren hoort het spreken en kunnen lezen van de taal van het land waar je wilt gaan leven en wonen , zo niet geslaagd , dan terug , met de grootste spoed .

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Nieuw Zweeds vonnis opent voor strafrechtelijke immuniteit voor immigranten – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s