Nieuw

Lou Dobbs: Het was een politieke beslissing om brandstichting in de Notre Dame uit te sluiten

De omroep-veteraan Lou Dobbs merkte dinsdag op dat het besluit om elke notie te ontkennen dat het vuur van de Notre Dame een opzettelijke daad had kunnen zijn, gebaseerd was op politiek, in plaats van op een onderzoek van de feiten.

“Eén ding is dat autoriteiten binnen enkele uren, brandstichting uitsluiten,” verklaarde Dobbs.

“Dat was een beslissing die binnen enkele uren werd genomen. Het klinkt als een ander soort beslissing, “voegde Dobbs eraan toe.

“Misschien een politieke beslissing in plaats van een beslissing gebaseerd op zorgvuldig onderzoek van de feiten.” Vertelde hij de kijkers.

Dobbs noemde het enorme aantal aanvallen op katholieke kerken in Frankrijk vorig jaar alleen al als een reden waarom het volkomen terecht is dat iemand zich afvraagt ​​of het vuur van de Notre Dame opzettelijk is ingesteld.

“Misschien over het hoofd gezien sinds gisteren is dat 875 katholieke kerken in Frankrijk werden vernield in 2018 – 875! In een enkele week vorige maand werden 12 kerken vernield, waaronder een brand die opzettelijk werd aangestoken in een kerk die zich ook in Parijs bevond. “Drong Dobbs aan.

“Dit is context, dit is geen speculatie, dit is de situatie nu in Frankrijk en de recente geschiedenis van wat er is gebeurd met katholieke kerken in de hele natie.” Voegde hij eraan toe.

Bron:

LOU DOBBS: IT WAS A ‘POLITICAL DECISION’ TO RULE OUT ARSON IN NOTRE DAME BLAZE

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Trackback / Pingback

  1. Lou Dobbs: Het was een politieke beslissing om brandstichting in de Notre Dame uit te sluiten – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s