Nieuw

Group plans to relocate Palestinians to Europe and America as part of the ethnic cleansing of Israel

Pixabay CC0 Creative Commons

A PRO-ISRAEL ACTIVIST group is quietly pushing lawmakers on Capitol Hill and key officials in the White House to embrace a plan that would entail paying Palestinian residents in the West Bank to move abroad. The plan is a bid to reshape the ethnic and religious population of territories controlled by Israel, according to the head of the group, called the Alliance for Israel Advocacy.

If all goes according to the group’s plan, legislation will be released in January, when the new Congress convenes, that will redirect U.S. funds once dedicated to the United Nations for Palestinian humanitarian assistance into a voucher program administered by the Israeli government. A draft summary of the proposal states that the money will help finance the permanent relocation of Palestinians from the West Bank to countries such as Turkey, Sweden, the United Arab Emirates, or the United States.

The Intercept >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.173 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Piranjaha (1153 Articles)
De door mij vertaalde artikelen geven niet per se mijn mening weer. Ze zijn regelmatig ook tegenstrijdig met elkaar. De huidige ‘wetenschap’ kan daar niet zo goed mee overweg, want alles moet in consensus zijn. Naar mijn mening houdt wetenschap en historisch onderzoek in dat je zoveel mogelijk facetten van een bepaalde zaak bekijkt (en na afloop nog steeds niet overtuigd bent en nieuwsgierig blijft). Van allerlei kanten. De logische consequentie daarvan is dat sommige weergaven botsen of – o jee – onaangenaam zijn.

2 Comments on Group plans to relocate Palestinians to Europe and America as part of the ethnic cleansing of Israel

 1. Johan P // april 18, 2019 om 10:11 //

  Kan er niet mee zitten.
  Ik ben er overigens ook voor om hier alle kleurlingen te betalen om te verkassen naar een regio waar ze thuishoren.
  Ja, dat kost geld. Maar die kosten vallen in het niet bij de eeuwigdurende kosten van het hier houden van dat volk die zwaar oververtegenwoordigd zijn in misdaad, met alle kosten die dat met zich meebrengt, vernielingen, extra begeleiding op alle vlakken en hun eeuwige juridische procedures om nog maar meer te krijgen voor niksdoen.

  Like

 2. vonpuffelen // april 18, 2019 om 14:46 //

  Je handlers hebben daar andere ideeën over.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s