Nieuw

Beroofde kinderen en probeerde een meisje te verkrachten: Geen gevangenis, geen uitwijzing

"BEHOORLIJK JONG": Politiefoto's (maart 2018) van het veroordeelde 'vluchtelingenkind' en de verwondingen van het meisje na de verkrachtingspoging.

Zweden – Een man uit Eritrea die geplaatst was in een verblijf voor “onbegeleide vluchtelingkinderen” pleegde binnen enkele weken roofovervallen, mishandelingen en een verkrachtingspoging. Alle slachtoffers van zijn misdaden waren Zweedse jongeren. Hoewel de man volwassen was toen de misdaden werden gepleegd, ontsnapte hij zowel aan gevangenisstraf als aan deportatie.
– In dit geval is het een persoon die nog behoorlijk jong is, zei officier van justitie Hanna Rajamäe over de reden waarom ze niet om uitzetting heeft gevraagd.

Op 23 maart 2018 probeerde de man, die beweert in 1999 geboren te zijn, een 17-jarig meisje tot seksuele gemeenschap te dwingen.

Tijdens een feestje duwde hij haar in haar rug zodat ze op een bed belandde, hield haar met zijn lichaam vast en probeerde haar kleren uit te trekken, die hij verscheurde.

Het meisje verzette zich toen hij probeerde haar broek uit te trekken, maar toen scheurde hij haar broek en probeerde haar door de opening te verkrachten. Toen ze haar vrienden probeerde te waarschuwen, greep hij haar mobiel. Uiteindelijk slaagde ze er echter in hem opzij te duwen zodat hij zijn evenwicht verloor en rende de kamer uit.

De volgende dag vertelde het meisje over de gebeurtenis aan haar ouders, waarna de politie werd geïnformeerd en een proces-verbaal werd opgemaakt. Daarna hebben vrienden van de Afrikaan haar geïntimideerd, vertelde het meisje tijdens het verhoor.

Na de verkrachtingspoging heeft het “vluchtelingenkind” het gerucht verspreid dat hij zowel het meisje als het feestje had “verneukt”. Het meisje heeft zich na de verkrachtingspoging zeer slecht gevoeld en ze heeft veel angst en stress gehad. Aangezien ze belaagd werd door de Afrikaan en zijn vrienden heeft ze ervoor gekozen om uit Göteborg te verhuizen. Haar zienswijze op seks is hierdoor beïnvloed en ze kan geen mannen vertrouwen.

Uit publieke documenten blijkt dat de man een staatsburger van Eritrea is en een tolk in het Amhaars nodig heeft. Hij kwam in 2015 naar Zweden, kreeg in 2016 een permanente verblijfsvergunning en werd als onbegeleid vluchtelingkind in een tehuis geplaatst, maar heeft nu zijn eigen appartement. Hij werd in juni 2018 veroordeeld voor roofoverval en mishandeling.

Het misbruik vond plaats op 4 maart en de overval op 24 maart 2018, slechts één dag na de verkrachtingspoging tegen het meisje. De straf was toen proeftijd en 160 uur gemeenschapsdienst.

De Afrikaan had toen, samen met zijn allochtone vrienden, twee kinderen aangevallen. Ze zeiden dat ze “alle botten” in de lichamen van de kinderen zouden breken als ze hun waardevolle spullen niet zouden afgeven. Ze mishandelden ook een van de slachtoffers.

“De mishandeling vond geruime tijd plaats en beide slachtoffers die slechts 13-14 jaar oud zijn, zijn omringd door vier personen”, schreef de aanklager.

De mishandelingen betekenden dat de asielzoekers het slachtoffer in het gezicht sloegen, hem op de grond gooiden en schopten toen hij op de grond lag.

Het “vluchtelingenkind” werd op 25 maart 2018 gearresteerd en twee dagen later vrijgelaten. Hij werd op 16 mei opnieuw aangehouden en op 19 mei gearresteerd en werd op 1 juni vrijgelaten. Op 1 juni 2018 werd de rechtszaak wegens mishandeling en overval bij de rechtbank van Göteborg aangespannen. De rechtszaak wegens poging tot verkrachting werd op 8 november 2018 wederom bij de rechtbank van Göteborg ingediend.

Op 11 maart 2019 kondigde de rechtbank van Göteborg de laatste uitspraak aan. De Afrikaan werd veroordeeld voor poging tot verkrachting. De straf werd een proeftijd “met een speciaal behandelplan. Als de gevangenis in plaats daarvan als straf was gekozen, zou hij  tot 6 maanden gevangenisstraf zijn veroordeeld”, schrijft de rechtbank.

Alle personen die het slachtoffer zijn geworden van de misdaden van de man zijn Zweedse jongeren.

Er is geen informatie of iemand heeft verzocht om tegen de uitspraak van de districtsrechtbank in beroep te gaan.

De Afrikaan was officieel 19 toen hij de drie ernstige misdrijven in dezelfde maand pleegde. Hij heeft ook geen Zweeds staatsburgerschap en heeft zijn familie in Eritrea.

Desondanks heeft de aanklager geen uitzetting geëist.

– In dit geval is het een persoon die behoorlijk  jong is en er zijn ook voorzieningen voor mensen die naar Zweden komen en dan jonger zijn dan vijftien jaar en hier enige tijd hebben gewoond. Dat is als ware een verbod om uitzetting te eisen. Deze persoon komt uit Eritrea en dat is een land waar men normaal gesproken niet naar uitgewezen kan worden, zegt officier van justitie Hanna Rajamäe wanneer Fria Tider belt.

Bron:

Rånade barn och försökte våldta flicka: Inget fängelse, ingen utvisning

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7946 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Beroofde kinderen en probeerde een meisje te verkrachten: Geen gevangenis, geen uitwijzing

  1. Mensen die op regeringen (partijen) stemmen die zulke wantoestanden toestaan en niet aanpakken zijn net zo schuldig als de daders zelf!

    Liked by 1 persoon

  2. tim pietersen // april 18, 2019 om 12:13 //

    you protest in front of Hanna Rajamae’s house

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s