Nieuw

Antillianen verkrachten meisjes in Rotterdam en verspreiden opzettelijk SOA’s

Drie minderjarige jongens uit Rotterdam (17) en Schiedam (14) zijn vanochtend in hun woonplaats aangehouden op verdenking van een serie groepsverkrachtingen. Ook de slachtoffers zouden minderjarig zijn. Meerdere arrestaties worden niet uitgesloten.

Naar aanleiding van de aangifte van één van de vermeende slachtoffers, enkele maanden geleden, werd een groot onderzoek gestart. Een 14-jarig meisje verklaarde in een kelder onder een flat aan de Poolstraat in Rotterdam te zijn verkracht.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Antillianen verkrachten meisjes in Rotterdam en verspreiden opzettelijk SOA’s

  1. Frans Gerards // april 18, 2019 om 16:00 //

    Bewezen verkrachters ongeacht de leeftijd verplicht castreren. Ik denk dat het aantal verkrachtingen zienderogen vermindert en grotendeels verdwijnt. Dit zou internationaal moeten gelden..

    Like

  2. Net als in Engeland en in andere landen…Registratie voor het leven ,waardoor je een aantekening krygt bij bv je VoG aanvraag..buurt waarschuwen mocht je verhuizen…en meldingsicht en behandeling

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s