Nieuw

Alex Jones gelooft niet dat een ongeluk het vuur in de Notre Dame heeft veroorzaakt

Alex Jones stelt met scherpe woorden de vraag of de brand in Notre Dame door een brandstichter kan zijn veroorzaakt omdat er geen onderzoek is ingesteld om brandstichting te achterhalen.

Ter ondersteuning van zijn vermoeden dat de brand mogelijk door jihadisten is gesticht, is er het feit dat alleen al in 2018 in Frankrijk 875 christelijke kerken ontheiligd zijn. Het is simpelweg niet uit te sluiten dat er sprake is van brandstichting en zelfs een terroristische aanslag.

– Hoewel de oorzaak van de brand in de Notre Dame nog steeds onbekend is, is islamitische brandstichting een mogelijkheid, maar de mainstream media weerhoudt iedereen die dit durft te vermelden ervan zich uit te spreken.

Bijvoorbeeld hebben nieuwsankers zoals Shepard Smith  en Neil Cavuto van Fox News allebei gasten onderbroken die op de mogelijkheid van opzettelijke brandstichting zinspeelden.

Een columnist van TIME Magazine, Christopher J. Hale, beweerde dat een medewerker van de kathedraal hem had verteld dat de brand opzettelijk was gesticht.

Bron:

POLICE: 875 FRENCH CATHOLIC CHURCHES DESECRATED IN 2018 ALONE

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s