Nieuw

Salvini over criminele migranten: “Verjaag deze criminelen uit Italië!”

Salvini’s wetgevingen laten zien hoe om te gaan met criminele migranten. In het geval van ernstige strafbare feiten wordt zelfs de internationale beschermingsstatus genegeerd. Italië heeft een “nultolerantiebeleid” dat het land wellicht niet zal schaden.

Afgelopen vrijdag werd in de Noord-Italiaanse havenstad Pesaro een moslimasielzoeker gearresteerd voor het bezit van drugs. In Rome herhaalde vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini zijn belofte om dergelijke “criminelen” te deporteren.

“Een Pakistaanse asielzoeker werd met 180 pakjes heroïne aangehouden en gearresteerd door de politie van Pesaro. Walgelijk! Oorlog tegen de kooplieden van de dood! Nultolerantie, verjaag deze criminelen uit Italië”, twitterde Salvini laat op vrijdagavond, meldt het nieuwsportaal Freewestmedia.

Vorig jaar heeft de Italiaanse regering een verordening over veiligheid en immigratie aangenomen – bekend als de Salvini-verordening – die de bestaande immigratiewetgeving aanscherpt.

Op grond van de bepalingen van het decreet voor asielzoekers wordt de vluchtelingenstatus geweigerd in gevallen waarin de migrant betrokken is bij een strafrechtelijke procedure of veroordeeld is voor een strafbaar feit. En de politie moet de betreffende regionale commissie onmiddellijk op de hoogte brengen.

De regionale commissie zal een besluit nemen over de zaak van de crimineel en als de asielaanvraag wordt afgewezen, moet de migrant het land verlaten, zelfs als er beroep tegen de uitzetting hangende is.

Het decreet verwerpt expliciet de internationale beschermingsstatus van migranten die zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel geweld, zwaar lichamelijk letsel, geweld tegen een ambtenaar, ernstige overval of drugshandel.

Statistieken van de Italiaanse politie hebben aangetoond dat ongeveer een vijfde van de mensen die vorig jaar in het land werden gearresteerd migranten waren. Volgens de officiële Italiaanse statistieken heeft 8,7 procent van de bevolking een migrantenachtergrond.

Volgens een verslag uit 2018 is het aantal misdrijven dat in Italië door buitenlanders wordt gepleegd echter veel hoger en blijkt dat elke derde van de misdrijven door een buitenlander wordt gepleegd. Albanezen en Nigerianen zijn de grootste etnische groepen in de statistieken, gevolgd door Marokkanen, Roemenen en Tunesiërs.

Italië worstelt met name met de opkomst van Nigeriaanse maffiabendes; dit is slechts een onderdeel van een veel groter netwerk in Nigeria en Libië dat de illegale vrouwenhandel naar Italië coördineert, waar vrouwen als prostituee op straat moeten werken.

Bron:

Salvini über kriminelle Migranten: „Werft diese Verbrecher aus Italien raus !“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Salvini over criminele migranten: “Verjaag deze criminelen uit Italië!”

  1. antiislamnu // april 16, 2019 om 12:49 //

    Héél goed deze positieve ontwikkelingen voor Italië hoe lang moeten wij nog gebukt gaan onder de knoet van onze linkse dictators.

    Like

  2. Heel Europa, volg de omslag.
    Je wil je ziel niet aan de duivel verkopen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s