Nieuw

Deze man werd dertig minuten na het uitbreken van de brand in de kathedraal gezien

Deze in het wit geklede man werd dertig minuten na het uitbreken van de brand in de kathedraal gespot. Waarschijnlijk geen brandweerman. En wie zijn deze mensen met zwarte doeken bij een van de twee torens?

Bron:

Dieser Mann wurde dreißig Minuten nach dem Ausbruch des Feuers in der Kathedrale gesichtet
Sotiri Dimpinoudis Twitter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Deze man werd dertig minuten na het uitbreken van de brand in de kathedraal gezien

 1. Dit is inmiddels 100% debunked!! Er is een high-res versie van hetzelfde tafreel uit een iets andere hoek gefilmd waarop je duidelijk ziet dat deze “mystery man” gewoon een brandweerman in geel hesje is. Net nog even gezocht op twitter naar deze high-res versie maar kon deze niet direct vinden.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik geloof hier niets van, in deze ernstige situatie doe je dit altijd met zijn tweeën en niet alleen. Geel hesje? en daaronder niets wat op een brandweerpak lijkt als je naar andere videos kijkt van brandweermannen op de grond op het zelfde tijdstip.

  Like

 3. @ Henkie // april 16, 2019 om 21:48

  Een brandweerman in het geel. Had-ie de zuidwester van zijn opa geleend?

  Like

 4. Hierbij de linkje naar het hogere resolutie video. Vergelijk beide video’s en trek je conclusie. Hoewel beide video’s vanuit andere hoeken zijn gefilmd, beweegt de figuur precies hetzelfde. Dit is dezelfde figuur en op deze video is duidelijk te zien dat het echt om een brandweerman gaat met een soort van ‘geel hesje’ en glimmende helm op. Hoewel er misschien goede redenen zijn om brandstichting niet uit te sluiten kun je op basis van die ene slechte video niet stellen dat daar iets verdachts te zien zou zijn.

  Like

 5. Aanvulling: Betreffende beeld is te zien op 42:05 in bovenstaande video.

  Like

 6. Wel makkelijk dat geel. Kan je hem zien vallen.

  Like

 7. trebor2110 // april 16, 2019 om 23:51 //

  https://www.tr.news/sydney-watson-speaks-out-about-being-detained-by-the-fbi/
  Three days ago at 6:30am Avi Yemini, Australian-Israeli journalist and Sydney Watson, Australian-American journalist and Sky News contributor, were detained at LAX International Airport in Los Angeles California.

  Like

 8. Wat dan weer wel een vreemd toeval is: In of bij (niet helemaal duidelijk) de Al-Aqsa moskee in Jerusalem was er op hetzelfde moment dat de Notre dame brandde, ook een brand! (honk honk)
  https://gulfnews.com/world/mena/al-aqsa-mosque-catches-fire-same-time-as-notre-dame-cathedral-1.1555395418351

  Like

 9. Rini Stegeman // april 17, 2019 om 07:11 //

  een brandweerman met een gebreid wit mutsje op ? ik dacht dat brandweermannen altijd een HELM op hadden tijdens werkzaamheden en iemand in een zwart gewaad die hem opwacht ?

  Like

 10. Ancarlo100 // april 17, 2019 om 09:15 //

  De ( brandstichter ) man is er dan nog als de brandweerlieden aan het blussen zijn? Be real zeg

  Like

 11. Jack vanderVeen // april 17, 2019 om 09:17 //

  duidelijk: of Jezus, die van het kruis is gekomen (hangen o.k., maar niet met die hitte om hem heen) of een brandweerman in een geel hesje gehesen.
  men mag zelf kiezen!!!!

  Like

 12. Dit is dan wel weer apart: Een onbekend persoon die zich rond 17:05 ophield op de steigers op de Notre Dame op de plek waar anderhalf uur later de brand is ontstaan. Op de video (afkomstig van een webcam) zijn merkwaardige ‘flitsen’ bij deze persoon te zien. Wie was deze figuur en wat deed hij daar? Wat zijn de flitsen die je in deze video ziet? Naar verluidt was er nog niet begonnen met werkzaamheden waarbij toortsen o.i.d. worden gebruikt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s