Nieuw

Bolsonaro: “We kunnen de Holocaust vergeven” – Israëlische president woedend

Bolsonaro onderwerpt zich aan een bizar joods ritueel.

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro is in de problemen gekomen met zijn naaste partner Israël. Tijdens een religieuze bijeenkomst in Rio de Janeiro vorige week, gebruikte Bolsonaro “de Holocaust” als een voorbeeld van een tragedie die “we kunnen vergeven – maar niet vergeten”.

Het was genoeg voor de Israëlische president Reuven Rivlin om Bolsonaro te beschuldigen van het ” wegvagen” van de herinnering aan de Holocaust van de Joden. Rivlin tweette kwaad dat “niemand vergeving van het Joodse volk zou moeten eisen. We zullen nooit samenwerken met degenen die de waarheid ontkennen [….] – niet met individuen of groepen, niet met partij- of staatsleiders”.

Bolsonaro heeft zich onderscheiden als een grote vriend van Israël die, onder andere, een filiaal heeft geopend voor de Braziliaanse ambassade in Jeruzalem, wat wordt gezien als een eerste stap in de richting van het verhuizen van de Braziliaanse ambassade daar. De nieuw gekozen president van Brazilië werd ook geprezen omdat hij eerder dit jaar naar Israël reisde voor een vierdaags bezoek.

De samenwerking tussen landen gaat nog verder dan dat. Aan het begin van het jaar bezocht de Israëlische premier Benjamin Netanyahu Brazilië en kreeg hij zijn eigen postzegel. De postzegel is versierd met het portret van Benjamin Netanyahu en een embleem met de gelukwensen “Mazzeltov” en “Israël 70 jaar” waarin ook “de Verlosser” staat.

Netanyahu heeft nog geen commentaar gegeven op het incident en de Israëlische ambassadeur in Brazilië neemt Bolsonaro in verdediging en is van mening dat hij verkeerd begrepen is.

Bron:

Brazil’s Bolsonaro angers ally Israel by saying Holocaust can be ’forgiven’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Bolsonaro: “We kunnen de Holocaust vergeven” – Israëlische president woedend

  1. Jack vanderVeen // april 17, 2019 om 08:48 //

    typisch joods: de minnelijke gelovige uithangen, maar alleen vergevingsgezind wanneer het om joodse verdiensten gaat. de rest wordt gewoon vervloekt en gehaat door joden, wanneer zij niet hun gedachten en emoties volgen.
    joden = jihadisten (maar dan minder in het oog springend)

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s