Nieuw

Zweedse premier Löfven wil sancties invoeren tegen landen die weigeren om immigranten op te nemen – again

Zweedse staatsminister Stefan Löfven bezoekt onbegeleide "vluchtelingkinderen".

EU-landen die hun deuren niet voor overzeese asielzoekers openstellen, moeten aan sancties worden onderworpen. Dit eist premier Stefan Löfven (Sociaal-Democraten) in een interview met het dagblad Dagens Nyheter.

Volgens Stefan Löfven is het volstrekt onaanvaardbaar dat EU-lidstaten zoals Polen en Hongarije weigeren om asielzoekers op te nemen.

De minister-president is van mening dat alle landen binnen de EU een gedeelde “verantwoordelijkheid” hebben voor asielzwervers die erin slagen Europa te bereiken.

Stefan Löfven strijdt al lange tijd voor een verplichte herverdeling van overzeese asielzoekers tussen EU-landen. Een aantal lidstaten heeft zich hier echter tegen verzet.

Maar Löfven geeft niet op. Hij moet en zal een gemeenschappelijk immigratiebeleid hebben voor alle EU-lidstaten.

DN vraagt hem of hij zich kan voorstellen dat hij sancties kan voorstellen tegen landen die asielzoekers weigeren op te nemen.

– Ja, ik ben bereid om dat te doen. Want ergens moeten we op een gezamenlijke verantwoordelijkheid uitkomen, het kan niet zijn dat één of twee landen de gezamenlijke verantwoordelijkheid op zich nemen, maar iedereen moeten helpen, zegt hij tegen de krant.

Bron:

Stefan Löfven: Det är inte hållbart att Ungern duckar ansvar för migrationen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8175 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweedse premier Löfven wil sancties invoeren tegen landen die weigeren om immigranten op te nemen – again

 1. Arminius // april 15, 2019 om 16:15 //

  Hahahahaha, daar zijn weinig kinderen bij! Waar komen al die idioten toch vandaan en zouden ze nu zichzelf geloven met al die onzin?

  Like

 2. Diana Steijn // april 15, 2019 om 18:00 //

  Die man spoort niet Zweden is al naar de verdommenis en nu zullen ook de andere landen die verstandig waren naar de hel gaan.Laat deze man eerst maar eens zijn eigen land redden

  Like

 3. Ik begin mij steeds meer af te vragen waar sociaal voor staat. Sociaal naar de eigen bevolking. Of mogen die verrekken en alleen betalen om sociaal te zijn tegen nutteloos binnen gehaald volk. de heilstaat is een helstaat geworden.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweedse premier Löfven wil sancties invoeren tegen landen die weigeren om immigranten op te nemen – again – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s