Nieuw

Italiaanse geheime dienst waarschuwt: Nieuwe migratietsunami uit Libië op komst

Volgens een rapport van de Italiaanse geheime dienst AISE kunnen binnenkort tot 6000 migranten proberen om van Libië naar Italië te komen. De Italiaanse premier Giuseppe Conte heeft het dossier ontvangen, meldt het Milanese dagblad Corriere della Sera, dat afgelopen zondag is verschenen. Duizenden mensen die zich momenteel in Libië in interneringskampen bevinden, waaronder naar verluidt veel vrouwen en kinderen, zijn bereid naar Italië te vluchten. Onderzoekers van inlichtingendiensten waarschuwden voor het gevaar dat een nieuwe migratiegolf uit Libië islamitische terroristen naar Italië zou kunnen brengen.

De Italiaanse regering voert momenteel gesprekken met vertegenwoordigers van de internationaal erkende regering in Tripoli en met generaal Khalifa Haftar. “Er bestaat een reëel gevaar voor een humanitaire crisis in Libië, die we ten koste van alles willen voorkomen. We zijn in gesprek met alle krachten in Libië. Het is belangrijk om al het mogelijke te doen om een land te stabiliseren dat van cruciaal belang is voor Noord-Afrika, het Midden-Oosten, het hele Middellandse-Zeegebied, met inbegrip van de EU,” aldus Conte volgens de media.

Bron:

Neue Migrationswelle Richtung EU im Anrollen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8179 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Italiaanse geheime dienst waarschuwt: Nieuwe migratietsunami uit Libië op komst

  1. Stuur maar door naar de landen die zo nodig mijn vriend moesten af zetten.

    Like

  2. Jack vanderVeen // april 16, 2019 om 02:42 //

    stuur ze maar naar de sahara om daar bomen te planten en irrigatiewerken aan te leggen.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Italiaanse geheime dienst waarschuwt: Nieuwe migratietsunami uit Libië op komst – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s